Kallt så jävla kallt

-27 grader har det varit idag. Jag tror inte riktigt ni förstås hur kallt det är. Och jag fryser för mycket för att ens försöka.

Tisdagskväll

Att starta bilen var ju tydligen betydligt jobbigare än jag trott då inte en själ i hela sysslebäck verkade inneha ett par startkablar.. och när jag åker till macken för att investera i ett par egna, ja då är de slutsålda. Så det var bara att åka därifrån med en bogseringslina och priset på ett nytt batteri i huvudet. Dom skrattade lite åt mig därinne när jag frågade vart närmsta skrot låg.

Men iaf, till slut så fick vi igång den lille skiten så nu står han  här utanför och puttrar på tomgången. Ska bli skapligt intressant att se vad jag ska göra när mattias och linus åkt hem och jag får stå själv och klura när den inte vill starta. Äh ja, det får man ju ta då.

Wie fick min klänning idag, svinfin :) Köpte mig även en till så får väl se vad de blir för något på nyår ;)

-25 idag förresten +blåsigt. Tror aldrig jag känt sån här kyla innan. Mina barn grät och avslutade lektioner, snoret frös fast under näsan och tårarna frös på kinderna innan de nått hakan. Illa var det! Ska det vara likadant imorgon har jag ingen aning om hur jag ska hålla någon motivation uppe :(

Men nu blir det film och så kanske en aning godis ;)

Torsby

Har inget skrivit nu för har nämligen bott i stuga med mina finingar utan internet :) nu har jag dock äntligen insett att det finns ett mycket användbart fenomen kallat mobilsurf. Bättre sent än aldrig får jag väl argumentera mot när ni skrattar åt mig för att jag inte fattat det tidigare. Sitter på väg hem från torsby dit jag åkte för att klippa mig. Haha. Jo, tjena. Inte en enda frisör lyckades jag hitta som hade tid. Så nu sitter jag här med mitt slitna hår. Men nu ska jag strax båda bastu :) de blir härligt! Först måste jag väl gå och försöka starta min bil som inte ville vakna imorse :)

Dom är HÄÄR!! :)

Sitter här i en liten stuga och lyssnar på volbeat medan de bästa bäddar sina sängar.

Åh så härligt att ha dem här, speciellt min älskade josefin! Som jag har saknat dom. Kommer dock bli så sjukt jobbig att se dem åka hem och veta att man måste stanna här hur jäkla länge som helst till. Fyra månader är en rätt lång tid.

men aja det ska nog gå på något sätt :)

Måste pallra mig iväg till sängen strax, men musiken är på max och de sitter här med varsin alkoholburk i handen så tja.. de känns väl kanske en aning överoptimistiskt att anta att jag kommer kunna sova :) Man får väl försöka. Deras alkoholresurser är för övrigt helt sanslösa! Tveksamt om jag någonsin sett så mycket alkohol på en och samma plats om man inte räknar med en krog. Men de e bra för jag har ju haft lite sinande källor ;)


Nehe nu ska jag gå och hoppa ner i min hårda säng.

Gårdagen

DÅlig uppdatering igår.

Iaf var det en MYCKET rolig kväll!


Jobbade fram till halv fem med något som är universums roligaste jobb. Helt underbara elever och tiden bara rann iväg. Kallt som attan var det dock. Efter var det bara att kasta av sig jackan och hjälmen och pallra sig iväg till after skin.

Det är himlens kul att vara nykter på en after ski egentligen, att se allt folk och speciellt då de lite äldre shaka loss på dansgolvet och steppa och ha sig i pjäxor får en verkligen att dra på smilbanden. Undrar om man kommer bli lkadan om några år :D

Hem och duscha och myssnacka med mina gulliga sambos och sen bara kasta på sig kläderna och så iväg till Brant's. Så jäkla kul var det! Inte så jobbigt mycket folk utan precis lagom för att man kunde dansa och sjunga utan att behöva armbåga ihjäl någon.



NU ska lilla julia och madde komma strax så ska vi iväg till backen och stå på ski ;) Kanske även att man vågar sig på en liten tur på brädan ^^ Känns lite som att utmana ödet dock, vore trist att få åka hem med två brytna ben.



Hemma

Ångrar inte att jag gick ut :) Riktig toppenkväll!

Hur jäkla varmt och svettigt som helst dock på dansgolvet. Men äh, dansade det gjorde vi!!


Nu blir det några timmars sömn och så jobba och sen så på't igen ;)


Godnatt ♥

Knas

Har stått på skidorna från halv nio till halv sex idag :) Är lite slut i benen.

Men hade mina första lektioner idag! :D Var hur kul som helst.


Nu sitter jag här med världens beslutsångest. Antingen partaja i nyktert tillstånd på Brant's vilket innebär att jag måste hoppa in i duschen och grejer.. eller så tappar jag upp ett bad och lägger mig och läser en bok hela kvällen.. Men å andra sidan kan jag ju egentligen åka hem när som :)

Det spörs väl.


It's christmas night

Så var denna julafton över :) Måste faktiskt säga att den blev riktigt trevlig! Även om man kanske stundom saknade familj och vännerna där hemma.

Helt fullproppad med massa julmat och godis och gröt, skulle väl egentligen behövt träna nu lite för att få ner maten lite men känns ju inte som det är en passande tid för sånt. Det får bli imorgon! Imorgon är det för öv´rigt fredag och då blir det after ski :) men får bli lugnt för jobbar ju på lördag men man kan ju vara med och ha det trevligt ändå :)

Känner att det börjar bli dags att forma beslut om min framtid, blir nog lätt att tiden bara rinner iväg annar och man står där den 18e april och inte har något att göra. Har ju en del idéer så får fila lite mera på dem någon dag. Allt har ju sina för- och nackdelar men något ska jag nog kunna hitta på :)

Äh ja, nu måste jag nog sova Big day imorgon, min första lektion :) visserligen med Sara som håller i ställningarna men ändå, en del förväntningar har man väl på sig.

Godnatt ♥

Vuxenpoäng på riktigt

Nu har jag stekt ca femtusen köttbullar, gratängen är i ugnen, julskinkan är färdig och prinskorvarna väntar på att få stekas. Lady och Lufsen äter sin spaghetti och jag och Sofie sitter uppkrupna i soffan med juleskum och choklad framför oss :) Strax ska jag ut och springa så man hinner bli hungrig tills ikväll då det dyker upp massa gäster och vi ska öppna paket och massa kul!


Det blir kanske en toppenjul trots allt :)

Sysslebäcks aldeles egna Grinchen

Det satt en tant i tomtemössa i kassan på konsum.

Det kanske vore en överdrift att säga att alla skrattade men vi kan nog vara överens om att 80 % av alla drog en smula på munnen. Det kanske inte var mössan i sig som var komisk, mer det faktum att hon så klart var medveten om att hon troligen var den människa på jorden som passar sämst i en sådan.

Bor man i ett samhälle med 800 pers där alla känner alla, tja då kan jag förstå att man ser ut som ett åskmoln och ber alla dra åt helvete med blicken då alla man känner ser exakt hur illa det ser ut.

Stackars kvinna.


Men å andra sidan, kanske hon tyckte hon var fin i den och bara var sur för att julskinkan inte blivit bra.


vad vet jag.

Jingle bells

Vaknade för en liten stund sen och har nu legat i sängen och lyssnat på julmusik och funderat.


Älskar de här små stunderna av begrundan, när man är så rofylld att man faktiskt kan ligga ner såhär utan att dö av rastlöshet. Man tänker på ett helt annat sätt.


Konstig att det är jul idag, kan ju inte direkt säga att man har världens julkänsla men kanske kommer den. Egentligen gör det inte så mycket, hela villavägen ska ju samlas hos en av grannarna och fira julen tillsammans så de blir nog väldigt trevligt vare sig det är utan julkänsla eller inte :)


Själv har jag fått till uppgift att göra köttbullar, skinka och potatisgratäng :D Kung som man är i köket lär det bli supergott haha :) Men det här innebär tyvärr att jag måste upp strax för att hinna springa iväg till konsum och stå i världens kö för att få tag i allt det sista.. vad gör man inte för lite jul.


Saknar alla hemma idag, hoppas jag får mitt schema för nästkommande veckor så jag kan planera lite, skulle vara trevligt att kunna ta sig hem över några dagar iaf.


Nehe nu får det väl bli att sakta masa sig ner till köket och sätta på lite gröt :)


GOD JUL!!

Tankar

Några funderingar

Gudrun Schyman ska vara med i Let's Dance.. Känns väldigt fräscht och intressant. Reklamen där hon svänger sin yppiga kropp runt en slank och vältränad man är ju väldigt charmerande.

Killen som intervjuar folk på bingolottos reseinslag kan eventuellt ha fått jobbet genom att vinna en tävling. Om det var så att han gick igenom anställningsintervjuer och ansågs ha personlig lämplighet till jobbet är det tragiskt. Kan ha varit att han var full, jag vet inte om det kan räknas som en ursäkt.. tveksamt men det skulle i alla fall vara en förklaring.

Mina googles har kommit, jag betalar 500 kr för både hjälm och googles som jobbet beställt till ett subventionerat pris. Efter att ha slängt en blick på prislappen på en av sakerna inser jag att ordet subventionerat har tagits till nya höjder. 119 Euro för ett par googles är galet. Men jag är glad.

Att använda samma linser i en och en halv månad är inte något att rekomendera. Att mina ögon brinner och är söndersprängda är milt sagt en underdrift. Jag lider helvetets kval och lär fortsätta med det tills min kära mamma hinner springa in på synsam och beställa dem och sedan skicka dem till mig. Om ni tycker att jag ser galen ut de närmsta två veckorna behöver det alltså inte betyda att jag fått ett nervsammanbrott.

nu ska jag sova för är så sjukt trött efter den här dagen! Men hualigen så bra den har varit :)


hungrig!!

Härlig dag!

Först skidåkning från tio till två med Hampus och Kristoffer och Sofie :) och sen så löpning och så simmning med fina Sofie :) Helt galet mycket träning idag!

Och eftersom jag inte ätit sen frukost så håller jag på att dö av hunger just nu. Men vi ska gå till "Vänners" med grannarna och äta lite middag strax så det blir så sjukt gott :) Har gått ner tre kilo sen jag kom hit haha men det är ju bara bra :)

nehe ne nu ska jag föna håret sen gå och knacka på hos killarna för nu vill jag ha MAAAT!!!



Skidåkning!

Understället är pådraget, gröten är uppäten, lypsylet uppbunkrat :)

Nu är jag nog allt redo för en heldag i backen. Dock tror jag att jag vred om knät eller något igår för ont som fasen har jag :S får väl halta mig ner på skidorna, åka ska jag i vilket fall!!!

Längtar så himlens mycket till på söndag!! Saknar alla så jäkla mycket, ska bli helt underbart att få spendera en hel vecka i backarna med dom personer som står en närmast :) Synd bara att mamma och pappa och alla inte kunde komma dom också :(


Imorgon är det julafton.. och vi har tre tomtar i hela lägenheten. Yeah vilken julestämmning det kommer vara i år.. Men äh ja, man kan inte få allt :)

nu blir det skiii

smoothie mmm

Hemkommen efter fotbollen med dator och smoothie framför mig :) GOTT! Är lite lagom trött i kroppen, mesade och hoppade av efter en timmes spel men lite motion fick man iaf :D Så klent med folk idag så man känner sig extra kass när de bara är massa vältränade killar man spelar med haha, men aja spelade gjorde jag ju!



Känner ingenting, aldrig igen bejbi
och måste himlen falla ner
vill jag att det sker
över landet där ingenting hänt


Filmdax

Sitter och väntar på sällskap som aldrig tycks komma :P men förhoppningsvis dyks det upp snart så man kan sätta på en film :) är sugen på något som verkligen får mig att skratta, kan behöva det!
Borat eller kvarteret skatan :D

Ikväll blir det fotboll :) faktiskt riktigt kul!


Känns så underbart skönt att ha sovmorgon imorgon :) Har nog kommit fram till att det nog ändå blir skidbacken, vill känna vinden i håret och snön under skidorna!!


nu blir de film!


thx for the reason to take the easy way out

Är så jävla trött på mig själv och mitt hopp. Lär man sig någonsin?
Gårdagskvällen var värre än värst.


men det spelar ingen roll för idag är en annan dag och jag har varit här förut och vänt. Jag överlevde då och jag överlever nu.  


ha en aning beslutsångest inför imorgon.. antingen blir det en heldag ute i backen vilket vore riktigt härligt eller så åker jag till Torsby för att klippa mig och handla lite. Men egentligen kan jag faktiskt åka till Torsby nästa vecka :) vem vet när man har tid och lust och ork att åka en heldag i backen? Riktigt kul att testa på de nyöppnade backarna med!!

Snart är det söndag och på söndag kommer min lilla tant och alla de andra hit :D Wiie så kul det ska bli!! ♥

How can we dance when our earth is burning

Så. jävla. förvirrad.


Jag fattar ingenting och vet inte hur jag ska göra.
Jag tror nog jag ger upp innan jag ens försökt. Det är fasen lättast så.




Om en halvtimme börjar kick-offen på jobbet :) de ska bli kul!

morgonprat

Illa med sömnen inatt :( och det kommer bli en lång dag!!

äh ja, frukosten är äten och understället på draget så det är bara att masa sig ut till skruttbilen och se om den har lust att starta. Med tanke på nattens minusgrader ställer jag mig en aning tveksam till det. Det spörs.

Har kram i foten, ont gör det som attan. Det kan ni skriva upp om ni vill.

En annan jobbig grej är att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll på middagen.. suck. Hemma var den aldrig några sånna problem, då visste man ju lite vad som gällde vart. Här är den en aning diffust. I lördags såg jag nog nämligen någon i raggsockor.. men jag vet inte, kan ha varit en inbillning.


Jaja inget vettigt denna morgon.. puss på er :)

This is the part that nobody mention

jag borde verkligen verkligen sova för ska upp vid sex imorgon men kan inte somna.. så sitter här och lyssnar på Melissa Horn och tänker. Jag tänker nog aldeles för mycket.. tror kanske jag bara borde låta saker få ha sin gilla gång, det blir ändå som det blir till slut.

Imorgon blir de förhoppningsvis lite skidåkning :) inte så mycket kanske men några åk iaf. Ska ha företagsdag så hela förmiddagen ska vi samlas i grupper och göra en massa grejer och sen på kvällen är det middag och underhållning/fest men ska ju jobba på tisdag så det blir nog att ta det lite lugnt tror jag :)


Blev för övrigt bjuden på finmiddag innan :) baconlindade kycklingfiléer med sojamarinerade klyftpotatisar och beanaisesås :D inte helt illa ;) sen så mökade vi upp oss i soffan och kollade på höstlegender.. riktig snyftarfilm egentligen men kändes inte så nära till tårarna precis när gustav slänge in kommentarer som "när är det meningen att jag ska börja gråta?" hela tiden haha :) men mysigt och trevligt var det!



Till och med Nalle fick vara med på ett hörn ;)


juppsi

Har varit på långpromenix med Sissel :) Helt underbart härligt väder!! Ska in till Sofie, Julia och Josefine och käka pepparkakor och dricka glögg strax :D Myys! Sen så kommer Anna och Mogge så vi ska laga lite mat och ha de trevligt :)


Glömde ju mitt i allt igår att säga att jag körde av vägen.. har aldrig varit så rädd tror jag. Orkar inte dra hela historien men iaf så slutade det med att min lilla bil sitter i typ 90 gradig lutning på väg att tippa ner i en jäkla brant. Jag fick bokstavligen klättra ut ut bilen medan jag hela tiden var livrädd för att den skulle tippa över och försvinna flera meter ner. FY!!

Som tur var finns det ju bärgningsbilar.. men surt med 1500 kr rätt ner i diket. Bokstavligen.



Fina Sissel :)



Är så otroligt fint


Virrvarr

Igår hände allt.

Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta, vad jag ska tycka eller tänka, vad jag ska känna..



Jag tror man lätt kan säga att mitt liv blev tio gånger mer komplicerat. Innan kunde jag i alla fall leva efter illusioner.


Det känns lite som om jag sitter i en jäkla berochdalbana.. Galen upplevelse men jag kan inte fokusera på något annat än att det kommer göra så jävla ont om jag skulle falla.



nu ska jag sitta här hemma och vara bakis några timmar.. sen får det bli affären och lite godis och så dega framför tvn igen :)


Torsby

Sitter och äter lite frulle :) Ska nog strax springa iväg och klä på mig för att sen åka iväg till Torsby med Matilda, spännande att se vad det samhället kan erbjuda.. en snygg tröja vore ju inte fel! 

och ikväll blir det även partaj :D med början här för en fortsättning på Tempo 2. Kul dock att se hur de hade tänkt att tränga in alla där men de visar sig nog :)


Hur kommer det sig att de idéer man hade i onyktert tillstånd verkade så jäkla bra då.. och nu så känns det en jäkla aning tveksamt. men tja.. vad har jag för val?

Game over.

Jag vill inte mer nu. Orkar verkligen inte och tro mig, jag har försökt.


Tur att det finns små stunder som höjer allt lite iaf, en simtur med massa prat med matilda och sen så mys framför bonde söker fru :)

SÅ jäkla kallt!!

Det borde finnas en gräns på hur kallt det får vara.. under minus 15 = inte okej!

Har legar runt -23 - 25 idag.. jag tror inte ni fattar hur kallt det är.
Ungefär så kallt att näsborrarna fryser fast i näsväggen (?) och man inte kan andas
så kallt att skorna fryser fast på fötterna när man går
man får frostflingor på hela kinderna
linserna stelnar
bilarna stannar
alla lampor slocknar
elen slutar att helt fungera
sysslebäck blir ett helt dött samhälle


eller ja.. det sista kanske är för jämnan


men ni fattar poängen


It's frekking cold out here!!!

Nu är de fredagsmyys

Min middag idag består av pepparkakor och ja.. pepparkakor. Gott.

Är det något jag inte tycker om är det att laga mat till bara mig själv så då låter jag helt enkelt bli :) Jobbigt dock om man är hungrig men det är sånt som löser sig.


Men jag tror nog allt jag ska åka iväg och köpa mig lite godis :D Och sen titta på höstlegender <3


Trött, tröttare, tröttast

Hemkommen och nyduschad efter en supertrevlig kväll!

Spelat massa fotboll och bandy och tyckte det var så ruskigt kul, haha komiskt med tanke på att jag aldrig någonsin tyckt det innan. Måste vara det värmländska klimatet och den härliga atmosfären. Har dock två stora blåmärken, ett på axeln efter en tackling och ett på bröstet efter en jädra hård bandyboll, men klaga är för mesar ;)

Härligt trött i kroppen är jag iaf :)


Imorgon är det bara att masa sig upp ut sängen vid halv åtta.. SUCK! vill sooovaaa! och på lördag ska jag ju iväg till Karlstad så då blir de att gå upp tidigt då med. Men äsch ja :P de ska nog gå de här :)







Sometimes I get nervous when I see an open door.

Träna, träna, trääänaaa

Wiho strax ska jag iväg på megaträning.


Hela branäs ska träna i hallen. Kul och oseriöst kanske man tror..

HAHA säger jag bara


sist jag åkte därifrån hade jag femtioett nya blåmärken, en bula i huvudet och en bryten ryggrad.

Nästan i alla fall.


Chokolaadee

Premium Dark mint kan vara den godaste chokladen som någonsin landat på min tunga.

Den är så god att jag kanppt vill öppna paketet för att det kommer ta slut så fort. Detta skapar ett dilemma eftersom jag samtidigt vill njuta av den. Ja ni vet vad man brukar säga.. Man vill både ha kakan och äta upp den. Bokstavligen.


Aja i vilket fall har jag precis ätit upp denna mörka läckerhet, vilket visserligen har resulterat i ett litet illamående men det är sånt man får ta.


Ja. Ät den. Det var nog mest det jag ville ha sagt.






(Jag är inte betald av Premium för att göra reklam för dem, men om de mot all förmodan skulle känna att det vore lämpligt med en symbolisk summa pengar för den enorma efterfrågan detta inlägg kommer skapa är de välkomna att höra av sig)

 


Simsalabim

Sitter och äter nudlar.. men jag vet inte riktigt.. jag tror det är fel på dem. Eller så ska det vara så att munnen ska brinna upp vid varje tugga. Biff flavoured, undrar hur den som heter spicy thai smakar om biffen är såhär.

Eller nej. Det undrar jag inte alls det.


Riktigt kul på jobbet idag faktiskt :) härlig stämmning och atmosfär. Var i aktiviteten och de var så sjukt mycket att ta in! Imorgon är de fullsmäckat också. Men de e faktiskt kul, de är så livet ska vara :)


Blä kollade på bonde söker fru igår ju, Jag vet inte vad resten av Sverige tycker men Rogers speedos var ju en aningens för sofistikerade för det här programmet.. kom igen lixom, det är ett bondeprogram. Man kan inte gå runt i moderiktiga märkeskläder sådär.. det sabbar ju stämmningen.

Arma man.


Nehe, nu ska jag ta min nudeltallrik och kasta iväg den innan alla mina smaklökar sätte sig själva i strejk fram till vår. Sen blir det att försöka hitta det mest meningslösa program som Tv kan uppbåda en torsdag (?) klockan fem och så mögla ner mig fram till elitidrottsträningen i GA-hallen börjar.



Kämpefint.

Smile like you mean it.

10 dagars intensivt skidåkande och infointag samt en helt ny verklighet och fem timmars sömn om nätterna har börjat ta ut sin rätt. Känner mig sliten ända ut till fingertopparna. Och två dagars utbildning är det kvar innan jag äntligen är ledig lördag och söndag.

Tror jag ska åka iväg en sväng till Karlstad på lördag :) behöver få andas lite känner jag, få lite pepp av min fina Nathalie.. och shoppa mig lite underställ och skit.


Riktigt nere ikväll.. usch och fy och blä! Saknar alla där hemma och vill gömma huvudet i sanden åt det här jobbiga.


Men nä fy skäms på mig själv! Livet blir vad man gör det till, så är det ju. Alltid! Skit samma åt allt, varför finns det annars en yta och fasad. Skärma av tills det blir hanterbart och lev istllet.


Ja. På lördag blir det fint :)


fan

Jag visste att det skulle vara jobbigt.


Men det är till och med jobbigare än jag någonsin kunde tro.





Jag vill åka hem.


klanto

Hemkommen efter en supermysig kväll i backen!! verkligen härligt, dock så tog klantjag på mig fel par skidor.. Så först så löstes bindningarna ut på plan mark fyra gånger.. och jag anade att det var något fel för skidorna kändes även för långa.. men istället för att gå iväg och byta så tänkte jag att ja men det funkar nog ändå..

javisst.

Halva backen funkade det finemang! sen så kastade bindningen ut min lilla fot och skidan stannade bestämt kvar på en punk just när jag skulle lägga in en klatschig sväng så ja.. man kan väl säga att jag flög några meter. Inte alls pinsamt då alla stod längst ner och tittade. Inte ett dugg.


Så med ett sårat ego och en snörvlande näsa ställde jag mig på plan backe och åt mig en korv. Vilket inte var så gott men det fanns inte så mycket annat att välja på.


Ja, ja nu har jag suttit här i köket med mina roomies, alla med varsin dator uppradade framför sig och en kopp thé bredvid sig. Mysfaktor.



Håret blev för övrigt bra ifall ni undrar :)


roundandround

Sitter här med massa färg i håret :) dags att fylla på utväxten såg jag innan så nu blir de en nyans mörkare, fint får vi hoppas men de spörs ju :D

Provet imorse gick toppen! nöjd! och efter det hade vi rollspel, låtsades att vi hade riktiga lektioner. Det gick bra det med om jag får säga de själv :) Har dock bestämt idag att jag tänker tacka nej till den där familjen. Känner att jag behöver få  lite mer tid.

När håret är klart blir det att åka iväg en sväng till konsum och inhandla massa korv för att sedan hämta upp Stina och Matilda och tillbringa hela kvällen i backen med massa kvällsskidåkning :D Supernajs!





ja såhär lycklig är man när man bor i skidbacken varje dag :)






Finn fem fel.


cause maybe...

Mja.. Nu är de ju tyvärr så att jag förbjudit mig själv att känna något som helst för någon.. Och jag backar paniskt så fort någon närmar sig känslomässigt

men om det inte vore för det

ja då kanske, kanske




man kunde säga att jag börjar bli kär :)





Varit på måndagsklubben på Tempo (ett boende) himlens kul folk!! Innan dess pepparkakshusbakning med matilda och hennes roomies :) Det var trevligt! Vårt hus hade dock potential nog att vinna årets fulaste pepparkakshus. Det är tanken som räknas.


Körde för övrigt fast tre gånger med bilen idag. Tjaa.. jag kom loss och nu är jag tre erfarenheter rikare. Några lameller fattigare också för den delen men det gäller att fokusera på det positiva.



Nu ska jag plugga lite :)

Ja.

Sån sjuk beslutsångest.


Fick ett ja från familjen i USA. Så nu måste jag bestämma mig denna veckan..


jäklar vad jobbigt det blev.

tjockt

Gäsp!!


Tror ni jag har pluggat något eller? Troligt,

Nä istället har jag suttit och letat efter ett par turkosa skidbyxor, yepp här snackar vi prioriteringar på högsta nivå!

Och imorgon ska jag till Matildis för att göra pepparkakshus så jo tjena att de blir någon läsning av då.. och sen så på tisdag är skrivningen.



Herregud säger jag bara. Herregud.

I'm to grown up for this.

Weird. Jag letar efter känslan men jag kvar finns bara skit och ingenting.



Jag har etttusenelvahundrafemtiosex blåmärken. Symetriskt utspridda över min kropp. Men men det är sånt man får ta.

Skulle färga håret men vet inte riktigt om jag orkar de :P .. de spörs ;)


Jag MÅSTE plugga.. men det enda jag kan tänka på är hur jobbigt det är. Suck.

Jaaeee

Det som egentligen var menat som en lugn hemma kväll urartade ganska snabbt när det blev finbesök av lilla Matilda och Andreas :) Så efter en stund av kärt återseende drog vi med Julia och Sofie mina superhärliga grannar till puben där vi mötte upp massa branäspojkar för att avsluta med tjo och massa skratt hemma på deras boende.

Så himlens kul kväll och så otroligt härliga killar!! Riktigt kul var det! det får vi nog göra tummen upp för :D 


Jobbigt dock att kliva upp imorgon, ännu jobbigare att spänna på sig pjäxorna och vandra iväg till backen. Men äsch, så fort man tagit första åket är man på topp igen :)



Gonatt på er ♥

köttbullefilosofi

konstig känsla kanske man kan säga.. men helt okej tror jag



Sitter här efter några vändor i bassängen, härligt! Ännu mer härligt att de har ett stort bubbelbad! Helt underbart för alla ömmande muskler. Avancerad mat idag också, köttbullar och bacon :) Yepp vem sa att man behövde pasta och potatis och sånt :D

Idag gick det så jäkla bra i backen också!! Det är en ruskigt härlig känsla när man tragglat med en viss grej i hundraåttiotusen åk och så helt plötsligt så bara sitter det. Ännu härligare blir känslan när instruktören säger att jag åker riktigt bra, verkligen har fattat samtidigt som de som tävlingsåkt i typ tio år fortfarande tragglar ;)

Men vad svårt det är egentligen med skidåkning.. kanske inte om man bara semesteråker nån gång om året, men när man börjar utveckla åkningen och gör skillnad på alla möjliga sorters svängar, skär, vinklingar, lutningar och allt vad det är.. helt galet mycket termer och sätt. Man känner verkligen att just nu så skrapar vi bara på ytan.


men jag älskar det.. verklien ÄLSKAR det!!!

ajsomfan

Träningsvärk!!!!!

tilt me not

har haft en otroligt mysig stund hos mina grannar :) Underbart härliga tjejer <3

Suttit och masserat in mina arma ben med massa tigerbalsam.. får väl se om de hjälper imorgon. Fasar för att dra på mig pjäxorna igen. Det gör verkligen så fördömt ont! Min stukade tumme börjar också bulta allt mer.. men äh ja, nu ska vi inte vara sånna :D Man får fokusera på det posetiva!


Scary.. de knackade precis på min dörr men när jag öppnade var de tomt :S kanske min skitsnygga granne som spelar mig ett spratt? man kan ju alltid hoppas ;)

nä fy, nu kräver min mördbultade kropp att få lite vila så det är väl bäst att lyda och masa sig upp till sängen.

Godnattinatt cphatt







Jag är rädd för morgondagen. Men det blir som det blir, finns inget jag kan göra åt det ändå.

Wihoo

Vi snackade i 1 timme och 10 minuter och det känndes jättebra!!


nu får vi se vad om händer :D


Idol är missat men skit samma, nu sa jag in till grannarna och hoppa runt lite av glädje och lättnad :D

Whipped

galet.

Jag trillade i liften idag.. kan troligen vara det mest pinsamma som kan hända men jag tog det hela med fattning och styrde upp läget till det bästa om jag får säga de jsälv :D Haha nej men det var faktiskt kul, vi skrattade rätt länge och jag var ju inte den enda som ramlade.. Dock var jag den enda som stukade fingret i sambang med de ;)

Sjukt svårt idag! Vi åkte med en skida (det var då jag trillade), testade olika lutningar och skär och de ska jag säga er att ha en helkroppsvinkling i blå backe är inte lätt! Men så sjukt kul och lärorikt.. Detta är bara andra dagen jag åkt men jag känner redan att jag utvecklat min skidåkning en hel del!

Sitter här nervös inför samtalet dock.. de ska ringa om exakt tre minuter.. gaah tänk om man får hjärnsläpp.

var ute och sprang fem kilometer nyss bara för att lugna nerverna lite :P

håll tummarna folk


Grillad

Jag vaknade idag men en känsla som är ganska svår att beskriva

Det känns lite som om inga ord kan göra den rättvisa



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!såinihelvete


skulle dock kunna komma ganska nära.




Nu ska jag äta upp min mannagrynsgröt (KLUMPgröt) och sen så kör vi!

Mördbultning, skavssår, fall, felskär.. here I come.

Welcome to my reality









Nu ska jag sova och smörja in mina ömmande muskler med några kilo tigerbalsam :) mirakelmedlet vi får tacka gud för i vår aftonbön mina kära vänner.. Utan det vore jag en krossad människa.



Nehej, nu ska jag och min sargade kropp gå och lägga oss så vi är lagom pigga och utvilade (HAHA) för ännu en dag av brutal terror för alla muskler.


Godnatt.


Funfrekkingtastic!

Gud jag vet inte var jag ska börja..

den här dagen har varit så jävla underbartperfektskitotroligthimmelskt kul som helst! Jag skulle kunna fortsätta radda upp adjektiv but I think you get it ;)

Det första åket var helt otroligt! Att få känna vinden i håret och känslan när skidorna flyger över snön.. rysningar ;) Ingen lek dock.. den här veckan lär bli en av de roligaste men också en av de jobbigaste. Det var skidåkning non-stop från nio till tre och då pratar vi inte "vanlig" skidåkning utan massa svåra övningarsom verkligen satte balanssinnet på prov. Efter det hade vi förläsning om skidteknik. Motvrid, kantreglering, kraftreglering, höftvinkling, utjämning etc. etc. SVÅRT! men jäkligt intressant! Och imorgon ska vi höja ribban och köra ännu svårare grejer.. Wiho ;)

Gruppen är Grääjt och läraren är Grääjt :) kan de blir mer kanon?

Så hemkommen vid sex och sen var de bara att äta och handla och sen iväg igen till sporthallen för två timmars fotboll och bandy.. haha I know ;) kanske en aning oväntat men det var verkligen himlens kul!

Tveksamt om det jag gjorde kan kallas att "spela bandy" dock.. slå folk på smalbenen kanske är en mer korrekt benämning men äh, de va ingen som börja gråta så de är nog okej ;)


skulle kunna skriva en jäkla uppsats om precis allt och ändå skulle jag inte kunna förmedla känslan.

Men det räcker nog att jag säger att det är fint.

Jävligt fint. ♥

terroristläpparnas kapitulation




Jag var dömd. Har alltid hatat allt vad lypsyl heter men efter ca tre sekunder här uppe hade mina läppar skrumpnat ihop och flagat av sig så mycket så det såg lite ut som jag hade kört dem i en köttkvarn.

så jag det lämnade ju inte så mycket utrymme för några betänkligheter utan det var bara att möla motviljan och kleta på läpparna den här fruktansvärda sörjan. Det värsta av allt är att de lypsyl jag använt inte har hjälpt ett skvatt.. när jag smetar på blir det skitjobbigt kletigt och efter fem sekunder är det fnösketorrt igen.

Man kan säga lite som så att min över- och underläpp har tävlat lite i vilken av dem som kan förpesta min tillvaro mest.


Men nu kära vänner, nu har de äntligen mött sin överman.


Det här jäkla underbara lypsylet har krossat alla mina förutfattade meningar om lypsyl. Jag älskar det!! Det lägger sig som en mjuk snöflinga på mina läppar och sänder en ilande känsla av välbehag genom dem när det försiktigt, försiktigt mjukar upp mina flagnande skitläppar och lämnar kvar två plutande kyssvänliga läppar som kapitulerat under den magiska effekten av svenskt biwax eller vad det nu är som är i.


Tummen upp folks, tummen upp

Sexii

Såå nu har jag varit och hämtat ut min utrustning.. ujuj vad proffsig man känner sig i jobbarkläderna ;) hehe tjusiga!.. byxorna satt dock jäkligt tight, så antingen har jag kvar dem och får andnöd men jäkligt sexig röv eller så har jag mindre snygg röv i ett par större men kan åtminstonde sätta mig på huk.

svår fråga


Tog en lång powerwalk med en jättehärlig tjej! Så jäkla härliga personer här!! Varenda dag är riktigt rolig och man skrattar och lever hela tiden. Och ja, verkligen lever. Varenda sekund.


För övrigt antar jag att ni är nyfikna på om de finns några snyggingar här ;) Det har ju inte kommit så jättemycket fok än men jo, visst finns de några finingar ;) Speciellt en kille.. men visst kan jag blicka lite ibland och nog skrattar jag kanske lite mer när han är i närheten men faktiskt orkar jag inte engagera mig i någonting. Varken seriöst eller för stunden. Det blri ju ändå på samma sätt hela tiden. Intresse finns tills det är besvarat sen så får jag panik och drar. De kanske inte skapar de bästa stämningarna när man ska jobba ihop :)

så ja.. den här vintern ligger allt det där på hyllan :)


Äh ja, här har ni mig i mina snajsiga kläder notera speciellt det tighta asset ;)




You'd only know

Ännu en dag späckad med massa skratt och info :)


Idag gick våra kära chefer igenom lite regler. Det är viktigt att vi håller oss friska från sjukdomar och bacieller samt håller oss skadefria vilket alltså leder till att det finns fyra saker vi inte får göra.

1. Inte åka off-pist
2. Inte hoppa i Dog Parken
3. Inte hångla
4. Inte ligga med någon.

Om vi mot all förmodan måste ligga med någon får vi upprätta ett kontrakt där det står att båda parterna förbinder sig att bara ha sex med varandra.

Så för att citera en kompis "Vad gör vi här egentligen?"



nej men skämt åsido, fy bubblan vad jag trivs!!

nu ska jag iväg och hämta min utrustning och träffa alla andra skidlärare :D de blir nice!


Massachussets calling!

Nu har jag mailat fram och tillbaks med "min" familj i USA och telefonintervju är bokad. Söndag klockan sex slås några siffror på en telefon några hundra mil från mig till min mobil.

Är en aning nervös! Men samtidigt ska det bli så väldigt spännande. Får se hur de känns och om just den här familjen är något för mig och jag för dem. Nu får ni hålla tummarna för mig!

men nu ska jag sova! Lång dag fullproppad med saker imorgon så vore skönt att ha lite sömn med sig i bagaget :)

make a mumble

Allt skulle vara perfekt. Om det inte vore för den här enda lilla detaljen.

Av alla ställen i hela Sverige.. så just här. Hur stora borde egentligen de oddsen vara.

Att leva i nuet är inte så lätt alltid när det som varit envisas med att hälsa på hela tiden. Och snäppet värre blir det när de till och med ska bosätta sig här.

Och ja jag har vetat ett tag. Men nu när jag kommit hit och det är närmre.. ja då känns det fruktansvärt irriterande.

men äh ja,

I'm kind of used to it.

Something

Sitter här bänkad framför tvn med datorn i knät och köttbiffar och böngryta puttrandes på spisen.. har redan gjort mig hemmastadd här! Det enda som fattas är lite sällskap, känns lite tomt när de är så himla stort. Mina grannar är toppen och de jag jobbar med också! Ska bli kul när alla andra kommer, just nu är det inte så många som har börjat jobba på anläggningen än.

Är en aning nervös för utbildningen på Torsdag, de känns som alla utom jag har åkt skidor i hela sitt liv så jag hoppas verkligen jag inte är helt kass jämfört med dem :D men de ska nog gå bra! :)

Fasen hade ju tänkt att simma men de blir ju som de blir med de :P min kropp saknar träning! Imorgon hinner jag inte.. men förhoppningsvis kör de lite hårt med oss på torsdag i backen eller så får jag ta mig tid då! En kul nyhet är att de finns friskis här!! De gillar vi! :)


Här har ni lite bilder från stugorna uppe i berget



Inte jättemycket men mer snö än hemma va? :) 


 


Så underbart mysiga stugor!!



Norska stugan :)

Filmtime

Hemkommen efter ännu en spännande dag på jobbet.. vi har vandrat i tjog med snö uppe på berget :) men de var riktigt trevligt!! Fått jobbkläderna för aktiviteten också ;) riktigt snygga faktiskt! Imorgon får jag utrustningen :D Det ser jag fram emot!!

Nu ska jag slänga i mig en tallrik med nudlar och sen springa in till grannarna och titta på film :) mys!


Tog några bilder på stugorna, visar sen!





loving it - living it

my place

Nu har jag tagit lite bilder :) inte så jättebra men de var svårt att ta så att helheten syns :)



hallen



allrummet



köket



köket



mitt rum :)


ger ju en liten bild av hur det är.. nu ska det bara sättas lite personlig prägel på det så blir det kanon!


dag ett

Sitter här och är på vippen att gå och lägga mig fastän klockan bara är halv åtta. Svårt att säga om jag någonsin varit så här trött. Det riktigt svider i ögonen men samtidigt vill jag inte somna om mina grannar kommer in.


Otroligt spännande dag! Först lite frukostmöte där man körde en presentation av alla och allt. Jag kan nog utan tvekan säga att jag har två av de roligaste chefer man kan ha, har skrattat hur mycket som helst idag! Tjejerna är också väldigt trevliga.. trist dock att jag måste bo själv nu en vecka :S

I alla fall har dagen varit fullproppad av information, helt galet vad mycket vi ska kunna! Och det här är bara själva aktivitetsbokningen.. På Torsdag börjar utbildningen till skidlärare så då blir de ju bara allt mer! Men de ska nog gå, de är en rätt slapp stämmning och riktigt härlig atmosfär. Om jag fattat de rätt ska jag jobba i aktivitetsbokningen måndagar och torsdagar och sen som skidlärare de andra dagarna.

Härligt också att jag bara bor några hundra meter från simhallen och gymet som var riktigt fräscht! Sen så är det friskis på onsdagar och så ordnas det aktiviteter typ fotboll och innebandy och sånt på tisdagar och torsdagar :) skönt att det blir lite träning ju!

Helt obeskrivbart att kolla upp på dom snölagda backarna och tänka att det här, det här är min arbetsplats. Jag vill bara dra på mig pjäxor och skidor och rusa upp för att kunna kasta mig ner och susa nerför backen


loving it - Living it ♥

Sömnbrist - javisst!

Igår när jag ställde larmet på mobilen fick jag i mitt stilla sinne en spirande rädsla för att försova mig. Jag litar nämligen inte till fullo på min nya mobil än, men jag löste det kvickt genom att raskt springa iväg och vända upp och ner på tre kassar för att hitta min gamla.

Så med två larm ställda kröp jag förnöjt ner i sängen redo för sömnen.


Tja, jag kan väl såhär i efterhand kanske tillstå att det här var en aning optimistiskt av mig.

Klockan är nämligen sju och jag är pigg som en lärka. Det var ju toppen tycker ju ni.

ja.. kanske det. Om det inte vore för att jag varit pigg som en lärka vid ettochtvåochtreochfyraochfemochsex inatt.


Det ska bli mycket spännande att se hur min kropp hade tänkt att reagera på den här situationen lite senare idag.

lucka 6

Trodde ni förresten att jag glömt? ;)

nej nej men idag blir de något kort fast inte tråkigt dock :D

Onödigt vetande

lucka nr 6

Den största sexorgien ägde rum i Rom för över 2000 år sen. Runt 7000 personer var med och släppte alla hämningar!


de ni, de är  väl något lite mer spännande än dagens "trekanter"

Äntligen framme

ÅÅh äntligen framme.. tack vare blixthalka har det tagit mig 11 timmar att köra hit.. men ett stopp på tre timmar i Karlstad hos mat och fika hos finaste Nathalie <3

Är så ruskigt stolt över mig själv.. körde hela vägen från Vetlanda till Branäs utan varken karta eller GPS.. åkte in i Karlstad centrum och ut sen igen.. allt detta utan att köra fel en endaste gång! Och min bil är fantastisk! Inte ens en hostning i protest utan han gick som en klocka :) bätte än någonsin!

Så nu sitter jag här i mitt spartanska boende.. väldigt mysigt faktiskt, om än att det behöver en personligt touch. Det får skapas imorgon för ikväll orkar jag bara packa upp de nödvändigaste. Upp imorgon vid sju för man ska hinna göra sig iordning och åka till jobbet som börjar halv nio ;) Wiee så kul de ska bli!

bilder tas imorgon så ska ni få se var jag ska tillbringa något som jag hoppas ska bli den bästa vintern hittils :)


Godnatt från ett snöigt Branäs ♥

flytt

Nu flyttar jag.. hej och välkommen du dunkla framtid

Avsked

Sitter här med tårar i ögonen.

Imorgon flyttar jag. 50 mil från allt som är viktigt och som jag älskar.

Det var en av de värsta känslor jag haft idag.. att stå och gråta på dansgolvet i en stor ring med de underbaraste personerna som finns. Att gå därifrån och se dem stå i en klunga och vinka av en fick verkligen tårarna att börja rinna och frågan om jag verkligen har gjort rätt val kommer upp.

Jag har aldrig värderat vänner speciellt högt.. det har funnits så mycket annat i mitt liv. Tills jag träffade de fan bästa personer världens skådat. De som alltid finns där, som alltid haft ett tröstande ord och en varm kram. Att vara vän med killar har inte riktigt varit något jag testat på innan.. men jag kan utan tvekan säga att ni är några av de bästa vänner jag någonsin haft.

Speciellt min älskade tant kommer det att vara så svårt att leva utan.. vem ska jag nu flamsa runt med som en dåre? Köra rally på skogsvägarna med? snacka skit, äta skräpmat, hissa och dissa olika pojkar.. Jossa du är den bästa vän jag någonsin haft och förlåt gumman för att jag tyckte du var "skum" i högstadiet haha, du är gult värd! och jag vet att vi inte kör den stilen men jag älskar dig gumman <3

Fan också. Jag kommer aldrig kunna acceptera att varje sak jag säger ja till säger jag nej till något annat. Jag vet att jag inte skulle bli lycklig om jag stannade.. men just nu känner jag mig inte speciellt lycklig för att jag åker heller.

Lucka 5

Onödigt vetande

Lucka 5

Hur man räknar på danska.


fram till tjugo är det rätt enkelt.. typ som på svenska fast ja.. på danska.
Efter det så blir det som på tyska.. 20 heter tyve, 21 heter enogtyve sen så toogtyve och vidare.

30 heter tredive och 40 är fyrre.

Efter det blir det krångligt.

50 heter halvtreds, 60 tres 70 halvfjerds, 80 firs och 90 halvfems.

Ska man säga fyrtionde eller femtionde säger man fyrretyvende respektive halvtredsindstyvende.
nittionde är halvfemsindstyvende.

Och nu kommer det riktigt krångliga.

60 och 80 får man fram genom att multiplicera med tjugo. Tre gånger tjugo blir "tresindstyve" alltså 60. Sind betyder gånger. Man förkortar det här sedan till tres = 60.  80 är fyra gånger 20, firsindstyve förkortas till firs.

Tar man tjugo tre gånger men tar bort hälften första gången - halv + tres, får man 50. och så vidare.


Tänk på det en stund nästa gång ni klagar på att multiplikationstabellen är jobbig att lära sig :)

Weird

jag har hur jäkla mycket som helst att göra men jag orkar inte göra någonting. Det mina vänner är ingen lätt situation.

igår var en mycket rolig kväll! Känns så sjukt jobbigt bara att lämna allt.. men äsch det är ju bara att bita ihop.

Fick för övrigt ett roligt samtal igår.. de är nämligen så att jag har lagt ut en del grejer på blocket och så ringer det en kvinna klockan 10 en fredagskväll (?!) och börjar fråga lite om grejerna.. hon låter extremt seg och de känns som hon inte direkt har någon mening med samtalet utan väntar mest på att jag ska säga något.. så efter att jag babblat på om grejerna lite och hon flåsat tungt i mitt öra säger hon helt apropå att hon inte har tid att snacka just nu för hon måste prata med sin man först..

okej..

ursäkta så väldigt mycket att jag svarade såhär sent på kvällen.. jag borde självklart förstått att hon inte hade td att prata. Så dumt av mig att berätta om sakerna för hur i hela friden kunde jag tro att hon hunnit snacka med sin man innan hon ringde.

mupp.


jaja jag var snygg igår iaf





och självklart var den rynkade näsan med på ett (alla) hörn

Jag vågar inte säga det rakt ut

Jag vet inte om det är alkoholen eller jag som talar men för en stund fann jag en känsla av total förvirring där på dansgolvet. En tanke som förirrade sig någonstans i undran hur det hade känts om det hade varit du som stod där. 

Du läser det inte och gör du det så fattar du inte att det är såhär jag menar.

och fattar du bryr du dig inte.

Det spelar egentligen ingen roll. Men ikväll saknar jag dig jävligt mycket.




Jag vågar inte förklara rakt ut och jag vågar inte höra av mig. Stoltheten och rädslan för att bli sårad väger aningen tyngre. Och jag vet att det är försent. Imorgon kastar jag alla känslor ifrån mig och låtsas som ingenting. Imorgon är jag stark.

Men inatt önskar jag inget hellre än din värme och dina lysande ögon.




klyschigt men likväl sant.


nu äre som de är

Jag har ilningar i tungan










fortsätning följer..

Nu är det fredagsmyys

Nu har jag varit och bullat upp med lite energi på donkis :) gott gott! Har blivit så onyttig de senaste veckorna så de är sorgligt. Jag försvarar mig med att jag kommer träna en hel del i Branäs :) om nu skidåkning kan ses som träning.

I alla fall står det en martiniflaska och väntar på att få hällas upp och jag ska alldeles strax höppe in i duschen och bli fin :) Lite avskedfsfest blire så en massa tårar och snor är väl att vänta. Men de får vi dansa bort sen. SÅ är det med det.


Nehe nu får jag väl ta tag i mitt arma liv och mösa mig bort mot vattnet

packhysteri

När i hundan samlade jag på mig tillräckligt med grejer för att täcka hela myresjös yta??

Hur.. HUR ska jag få med mig allt?!?!


galenskap.. aldrig har den varit närmre.


Kinas egna adventskalender

Eftersom jag gör precis allt för att slippa packa plus att jag käkat upp min chokladkalender så att jag inte har något att räkna ner dagarna med gör jag min egen lilla adventskalender :)

Jag tänkte jag skulle avslöja någon totalt onödig fakta varje dag.. jag vet att det är den fjärde idag så jag är lite sen men skit i det. Inte så IQ höjande saker anyway.. skulle de dock vara så att någon liten en sitter där ute och gråter över att lucka 1-3 inte får vara med så släng iväg ett mail så får jag hitta på något enkom för dig ;)

Jag måste nog även poängtera att det finns en rätt stor chans att jag glömmer det här typ.. imorgon men de är sånt som händer.

Lucka 4

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

Det här får mig verkligen att fundera lite på hur marknaden för en all-day kateter hade sett ut. Man hade kunnat effektivisera sin tid rejält om man slapp sitta på toaletten sex månader.

Om ni hade haft ett val.. att antingen sitta av de där sex månaderna på raken och sen aldrig behöva tänka på en toalett ens eller ha det som det är nu.. Hur hade ni gjort då? Visst är väl sex månader rätt länge att bara sitta still på men vad skönt att slippa gå på toa mer också.


packningsdax

Nu har jag ringt hitan och ditan och överallt och grejat och donat.

Helt slut i mitt öra.

Fick massa mail från Branäs idag med.. inte var det i sista sekunden inte, nu har jag ju hela en dag på mig att planera. Men men med den racerförmåga jag besitter så hinns det nog med.

Packningen då undrar ni säkert. Hur går det med den? ja.. packningen.. den kommer bli min död.

Kan någon vänlig själ förklara för mig hur i hela friden jag ska få plats med en hel lägenhet i tre resväskor och massa kassar? Jag ser mig själv som en mycket intelligent och påhittig människa.. men jag måste nog till sist erkänna att till och med jag kapitulerar inför detta.

Och inte blir det bättre av att jag fortfarande sitter i soffan

Fy tjölingen

åh nej och nej och nej igen!

har fått feber.. :( de är ju lyckad timing på det. Har nästan som frossningar i kroppen och känner mig galet matt. Så typiskt att det ska komma nu, men de kan inte hjälpas! det är bara att knapra alvedon och skita i det. Ska nog sova strax så kanske de känns bättre :)

Imorgon blir det att packa och packa och packa.. har nämligen inte hunnit packa ner en endaste grej än :/ men men de är ju typsikt mig så de visste jag redan att de skulle bli såhär. Men de känns stressigt att imorgon förmiddag är enda tiden jag hinner packa ihop mig. På kvällen är det ju avskedsfest och på lördag ska jag modella lite ;) kvällen blir det ju lite partaj och sen så åker jag på söndag morgon.

Känns lite jäktigt. Men det går nog. Det måste gå :)

Ny mobil!

Ibland får jag sånna känslor av oförklarlig lycka att det är ett under att jag fortfarande står kvar med fötterna på marken. Trots allt små problem och funderingar är livet så perfekt att jag nästan får tårar i ögonen av alla lyckokänslor. Och det har inte något med en viss person eller en viss grej att göra utan allt det där lilla tillsammans, allt det tillsammans med den person jag har blivit gör att jag trivs så ofattbart. ♥

Men iaf, nu har ja äntligen köpt mig en ny mobil ;) de var på tiden kanske man kan säga.. men måste nog erkänna att jag saknar min gamla en liten aning.. den var så underbart förutsägbar och som en liten del av mig, höll för allt jag utsatte den för och har aldrig svikit. Ska bli spännande att se hur länge denna nya håller.




Sony Ericsson w995
och ja.. jag dissade faktiskt allt vad touchmobiler heter för jag måste säga att de är en aning överskattade.. den här blir perfekt för mig! :)


Morgonstund har guld i mun

Nu har jag precis mösat i mig en stor tallrik risgrynsgröt vilket resluterat i ett rejält illamående.

Underbar morgon :) vaknade av ett mysigt samtal och sen så in i duschen för att stå länge länge medan julmusik strömmar ur högtalarna :) Sånt gör vilken morgon som helst helt perfekt!

Nu ska jag in till stan och sen till S. och tjata på han att gå på New Moon med mig :D


Saharaläppar

Mina läppar är görfnöskeskittorra.

för er som inte fattar vad det betyder kan jag ju säga att det är när läpparna är så torra att de flagar sig, skrumpnar och sen helt enkelt faller av.

Ja precis så torra är mina läppar.


Använd dig av ett lypsyl du arma kvinna säger väl ni


Ge mig ett då säger jag.

This is it.

sitter här med tårar i ögonen.

Det går upp för mig mer och mer att This is it. Nu gäller det. Jag drar.

Allt det som har varit mitt liv, en del av det som gör mig till mig kommer jag helt plötsligt inte ha mer. Jag vet att det kan tyckas löjligt, att det är bara en stad man lämnar och att man alltid kan komma tillbaks men grejen är den att jag tror inte jag kommer göra det. Inte på det här sättet iaf. Inte än på många år.

jag har alltid velat det här och visst vill jag det fortfarande men samtidigt har jag så kluvna känslor. För även om jag får så mycket i form av nya vänner, erfarenheter, minnen, underbara stunder och allt allt det så kvarstår ändå faktum att jag lämnar alla mina underbara vänner här, min familj, tryggheten och det som är mitt hem.

Det känns så konstigt att veta att jag nu först försvinner i fem månader upp dit, sen troligen USA och sen så blir det ju att plugga. Hur mycket kommer inte ha förändrats när jag kommer tilbaks och efter att ha gjort allt det här kommer jag ens vilja komma tillbaks? dethade ju varit enklare om mamma varit kvar här eftersom man alltid kommer hem till familjen, men de gånger jag kommer vara ledig och sånt så kommer jag ju självklart att vilja åka till henne i Stockholm.

Men jag antar att det är såhär det är. Livet. Jag är rädd som fan för det som ska hända men samtidigt inser jag att det bara är att göra det. Det enda som är mer omöjligt än att göra det är att inte göra det. Det enda som gör mig mer rädd än att göra det är att leva med känslan att jag inte gjorde det jag drömde om för att jag var rädd. Så ja, det lämnar ju inget utrymme för några tvivel egentligen.

Men jag måste erkänna att jag har nära till tårarna när jag tänker på att jag måste lämna alla mina vänner, att de fortsätter med sina liv här utan mig och jag skapar mig ett nytt liv utan dem. Att alla planer för helgerna och allt vi gjort tillsammans.. ja det är inte jag med på längre. Alla samtal, alla skratt allt som gör dem till dem.

Det är aldrig någon som sagt att livet ska vara lätt. Det ska bara vara värt det. 



och ja.. det är väl inte förrän i efterhand man kan se om det var det.

Brrr!

Varit ute och ridit nu en stund med lina :) riktigt mysigt att rida när det är såhär underbart väder! men kallt som attans så nu fryser jag ända in i benmärgen.

men de gör inget för strax ska jag värma upp lite glögg och äta några lussebullar :) så gott! Skulle skjutsa min kusin till eksjö med så får se hur de blir med det :)

4 dagar kvar.. blandande känslor!


Tvättstugan

Tvätt och tvätt och tvätt

kan det månna vara det tråkigaste som finns?


tja.. inte helt omöjligt.

Godnatt!

nehe nu ska mitt munsår och mina ilningar gå och lägga sig tydligen.

Det står ganska klart att det enklaste blir att följa med såå..

godnatt folks ♥


tandilningar

Jag har jättekonstiga ilningar i tungan.. eller alltså det går typ från spetsen på tungan ner och sen så ut mot en av framtänderna i underkäken .. känns verkligen skitskumt. Inte som vanliga "ilningar i tänderna" som alla tandläkare snackar om, nej utan ni vet som när man har feber och det kryper och ilar i hela kroppen.. typ så fast bara i en tand då.

ja ni får göra lite vad ni vill med den informationen.


nu vet ni i alla fall.

Tru blood

Nu har jag sett sista avsnittet på true blood och Bill är så snygg så jag nästan blir tårögd. Vad är det med det här vampyrmystiken som gör att de blir så otroligt sexiga? och jag måste säga att Bill faktiskt slår Edward Cullen också ;) Åh jag vill verkligen ha en mörkögd man med mörkt hår och skäggstubb ;) (notera ordet man! inte pojke) som jag kan älska sådär galet mycket och ha ett passionerat liv med.

jaja drömma kan man ju.

Timat och klart

jaha..

hej och välkommen säger vi väl åt det lilla munsår som bestämt sig för att bosätta sig på min underläpp. Av alla underläppar i världen var han helt enkelt tvungen att välja just den underläpp som snart ska flytta 50 mil och träffa enbart nytt folk.

Tack så mycket Gud, tack så mycket


091201

lång och mysig dag :) 

Kollade på nästan en hel säsong av true blood igår och det är sjukt vad den påminner om Twilight. Men bra var det iaf.. nu ska jag vänta på mamma som kommer med mat och resväska :) sen så blir de att börja packa. Ska bli väldigt intressant att se hur jag ska få med mig allt jag vill ha med mig :)


Smile, and just mean it

Åh drömde om den där familjen inatt haha kändes skumt :P

Jag blir galen på min granne, hade de inte varit för att jag ändå ska flytta hade jag kännt mig tvungen att gå och slå ner han. Ja, idag vaknade jag av världens dunkmusik från hans lägenhet klockan sex på morgonen.. Och de kvittar om man använder öronproppar.. det dunkar igenom dem.


Men till dagens stora nyhet: Mamma flyttar till Stockholm.

ja.. de ringde idag och erbjöd henne jobbet hon vart på anställningsintervju på. En fast tjänst på ett helt nyrenoverat boende. Hon är skitglad!

fasen allt känns så upp och ner. Är jätteglad för hennes skull eftersom hon alltid velat detta men de känns som jag inte längre har någon fast hållpunkt. Om mamma försvinner härifrån vad har jag då för anledning att komma tillbaka sen? kompisarna javisst men frågan är om det räcker för att man ska bosätta sig här sen igen. Det kommer ju inte vara något "hemma". Och stockholm kommer jag ju heller aldrig kunna kalla "hemma".

Nu ska jag ju åka till Branäs på Söndag, troligen få en av de roligaste vintrarna någonsin och sen bär det av till USA direkt. Och sen då? vad kommer sen vara "hem" att återvända till. Jag kan inte se något annat än vetlanda framör mig men de kommer ju knappast finnas något som direkt drar efter en här heller.

Jag är jätteglad för att funderingarnas och tankarnas tid är förbi (så mycket förbi de kan vara för min del iaf) och att nu äntligen handlingarnas tid har kommit. Men visst fan är jag rädd för allt.

Men det är väl det som gör skillnaden va? rädd kan alla vara, det handlar bara om att inte låta sig slås ner av den utan fortsätta framåt.



Match!

Dåligt med uppdateringar idag men har varit en dag full av tankar. Att rensa en digitalkamra på gamla bilder kan vara känslomässigt jobbigt ibland :( orkar inte skriva om det dock.

Men shit, stora grejer på gång. I torsdags skickade jag iväg det sista på min Au Pair ansökan och redan idag fick jag en matchning!! Känns helt lustigt.. har bara varit så mycket snack om det men nu så ska det helt plötsligt ringa en familj från USA till mig och så sätts bollen i rullning.

Iaf verkar det vara en supertoppen familj :) Två pojkar som är 12 och 14 så de är skönt att det inte är så små barn. Killarna spelar båda fotboll och föräldrarna är väldigt aktiva. passar ju mig kanon :) Det bästa är att de har en stuga i bergen så det är "very much skiing" på vintrarna :D skulle de kunna bli bättre? De har även pool på tomten ;) hehe


jaja de blir ju som det blir :) får se hur de känns när jag snackat med dem.
Nu ska jag sova.. imorgon blir de däckbyte (äntligen) och så test av jossas nya bil :)

RSS 2.0