pensionärer

Liknar en kräfta för tillfället, hänget vid poolen kanske blev lite väl långt.. men vadå, röd är också en färg!

Imorgon jobbar jag halvdag, och sen steka vid poolen igen! viktigt nu med att få lite färg innan man åker hem ;) sist jag var hemma fick jag kommentaren:
- jasså det är du som är reseledare.. jag trodde du skulle vara mer brun.
ja, nu ska det banne mig inge ges anledning till sånt mer

Får dock se till att lägga ut handduken innan jag går till jobbet, de där pensionärerna är inte att leka med. Intar varenda solstol och ockuperar den precis hela dagen, en kunde tro de var 20 igen så snabbt som de springer ner och kastar handdukar över varenda liggplats.

Ligger och skvallrar på tyska, spanska och engelska dagarna i ända, riktiga skvallergubbor och gummor. Och bruna så in i bängen är de!

lite avis



tvivel och högljutt sex

Började tänka massa konstigt idag, om framtiden och flytten till Norge. Ångrar inte att jag sagt upp mig för det var rätt beslut. Men så tänkte jag om Norge verkligen är det som ska komma efter eller om jag borde sökt mig bortåt mot något annat.. tog mig ett långt samtal med mamma som fick mig på rätt bana igen så nu känns det bättre, tack mamma! ♥

Har siesta nu, legat vid poolen och lagat tacos. Gott! Är trött då sömnen inatt stördes rejält av mina grannar. Håll i er nu för varför jag stördes var för att de hade det mest högljudda sex som möjligen går att ha. Johanna hade också vaknat av detta så jag inbillade mig inte.

Detta är faktiskt inte första gången jag passivt tvingas deltaga med hörseln i deras nöjesakt.

Trevligt, eller hur?


Bildbomb





Bildbomb it is!!!

Rädda Willy!



Underbara delfiner finns det överallt!





Are you looking at me?



Los Gigantes


Karneval!








Inte alla som fått en puss av ett sjölejon minsann!


Hitler and ryanair

Okej, jag vet hur frustrerande det kan vara att vänta till ett YouTube klipp har buffrat färdigt men detta är verkligen ett måste att ha sett!

Jag vet inte om det är extra roligt för att man jobbar i turismbranchen men herregud att vi satt och grät av skratt på kontoret till detta klipp, se ge er själva lite gladare mungipor och stå ut med buffringen!


Sweetest thing

Jag har haft en lite tuff tid på jobbet. Ni vet inte riktigt varit på topp och egentligen inte trivts alls. På sätt och vis vet jag att det varit mitt fel som inte gjort några direkta ansträngningar men ja, ibland så sjunker man så långt ner att man inte riktigt vet hur man ska vända på saker och se det positivt.

Men trots detta så kommer det små ögonblick som verkligen förgyller ens vardag. Har jourtelefonen den här veckan och just ikväll fick jag ett ganska så omständigt "fall" efter att kontoret stängt. Det var ganska seriöst och jag har suttit i telefon länge med olika personer och instanser. Jag lyckades lösa det hela och den tacksamhet jag möttes av var enorm.

Man blir så glad, speciellt som jag verkligen får ta enormt mycket negativitet och otrevlighet så värmer det så väldigt när någon verkligen uppskattar ens ansträngningar och man är stolt över sig själv som var med och fick den här människans problem att lösas.


Ibland glömmer man hur lite enkelt det faktiskt kan vara att göra det där lilla som kan göra så stor skillnad.


Och när så sola skin, då far vanvett i'n

Idag är en sådan där dag då jag är GALET avundsjuk på finaste Sissel Brolinsson som om fyra dagar försvinner till USA!! vill meeeed..

Men icke, stället sitter jag på atlantens mest turistinvaderade ö och osar förbannelser över livets orättvisor. Fast okej såå illa kanske inte livet är. Sitter och lyssnar på kärleksmusik och äter päron medan min danska kollega har spel i stolen bredvid mig. Beskriver med inlevelse vad hon önskar göra med en viss person.. dock för brutalt för att citeras. Vilket temeperament di har di där danskera.

Vill ni bli glada?

här har ni morgonens kärleksmusik, lyssna och le! ♥

 


Längtan

Det är lite tomt inom mig ikväll.

Men det är inte tomt för att jag saknar det som var, 
men tomt för att jag längtar efter det som kommer.


Meritpoäng

Hade ett långt samtal med Taru nyss. Märkligt det där, hur man kan hitta en annan människa som är så fruktansvärt lik en själv i tankebanor och sätt att uttrycka sig. Hon är verkligen en av ganska få människor som jag kommer göra allt för att alltid hålla kvar i mitt liv.

Fick reda på en väldigt väldigt glad nyhet idag, räknade för första gången ut mina meritvärdespoäng och insåg att jag får 2 extrapoäng. Detta innebär att mina chanser att komma in på juridiklinjen helt plötsligt blev ganska så realistiska. Vi får se, vi får se!


Tillbaks

Tillbaks på arbetet. Kul. Verkligen.

Hur var då min semester? jo det ska jag minsann tala om för er för den var UNDERBAR!!

Älska Puerto de la Cruz, dessa små kullerstensbelagda gator och mysiga caféer. Tänk att jag bott 9 mil därifrån och inte haft minsta möjlighet att byta. Vi hade en supermysig afton med frosseri på en av stans bästa restauranger (chocknota, check) glass mitt i natten och massor av vitt vin. Besök bland späckhuggare och delfiner får heller inte glömmas.

Har lite energi nu och blir glad över att tänka på att det är ca 3 veckor kvar innan jag packar ihop allt och flyttar till Norge.

yey!


PTU

Iväg på minisemester med käraste sambo till Puerto de la cruz. NAJS!


Så nu ska jag njuta av att faktiskt bo på en semesterö i fulla drag!

Livet

Kommit hem från jobbet och sitter och njuter av vetskapen om att jag nu är ledig två dagar och ska åka och bo på hotell imorgon! Sådant som gör en lycklig.

Fick också en del tankar om vad jag hunnit med att göra här i livet, är ganska stolt över mig själv för att jag verkligen förverkligat många av mina drömmar och för att jag är på god väg att förverkliga dem allesammans. Och även om jag får ångest över att inte hinna med allt ibland så när jag verkligen tänker närmare på saken är jag egentligen bara 20 år. Har hunnit med följande

- Jobbat på världens bästa temapark Astrid Lindgrens värld
- Några veckor tillbringades i ungern på APU
- Arbete som skidlärare med utbildning med endast två veckors skidåkningserfarenhet
- Träffat helt underbara människor över hela världen
- Arbete för sveriges största resebolag på Sicilien och Teneriffa
- flyget runt i världen och sett helt underbara platser
- Lärt mig grunden i Italienska
- Sjukt välbetalt arbete för ett av norges största hotell 1,5 år


okej det sista har jag ju inte börjat på ännu men snart så! och jag inser att jag är nöjd! Vad har jag kvar då som det ser ut nu?

- Vandra santiagoleden från foten av pyrenéerna till Santiago del Compostela
- Åka till Bolivia och volontärarbeta
- Jobba på Kibbuz i Israel
- åka kors och tvärs över hela världen och se allt.

Sen ska jag börja fundera på att stadga mig och hitta en vardag där jag kan stanna.


Within temptation

Åhh, av en händelse så kom den här låten upp när jag läste något på en blogg och när jag satte på den så kom en hel drös minnen över mig. Åkte till polen en sommar och vill verkligen inte vara borta hemifrån då jag var helt galet kär, hela vägen dit (en resa på 10 timmar så kanske en liten överdrift) lyssnade jag på den här och tittade ut över havet. haha, oj vad jag tyckte det var sorgligt och musiken fick mig att känna världens självömkan.

Men ändå! Det är en fin låt och jag blir lite glad av att höra den


Här på kontoret tar vi hand om varandra

Följande chatkonversation utspelade sig denna morgon och jag tycker den på ett fulländat sätt visar den noggranhet som vi är så väldigt måna om att hålla här på kontoret, den enorma vilja som finns för att försäkra sig om att ingen hålls utanför på grund av bristande språkkunskaper.  

Guideonline5 T...
5 minuter till sen har vi AVSNITT 1!!!!! 
Guideonline4 T...
hej

hola 
moi
 
Guideonline5 T...
5 minuter till sen har vi AVSNITT 1!!!!! 
hello 
Guideonline4 T...
yeeeeees 
salut 
Guideonline5 T...
boun Giorno 
Guideonline4 T...
hej 
=nors 
=norsk 
Guideonline5 T...
hej = dansk 
szesc 
Guideonline4 T...
ztrravo  

Äkta

Riktig besvikelse mina vänner, det är att vara riktigt sugen på kiwi, släpa sig bort till affären låångt bort och köpa tre stycken, gå hem och bulla upp kuddarna i sängen och välja fram en bra film. Duscha och mysa ner sig.

Och inse att alla tre kiwina var mögliga.


monster under sängen

Tänkte ta upp en spännande frågeställning här som innebär en del mindre smickrande bekännelser.

Det är nämligen så att jag varje kväll innan jag ska sova känner ett extremt motstånd mot att släcka innan jag kollat under sängen. Ja, jag är medveten om att denna vana borde vara förpassad till åren med snuttefilt men ja nu har det helt enkelt blivit så att jag inte kan sova annars.

Men så till den egentliga funderingen. Vad gör jag den dag då det faktiskt ÄR någonting under sängen?

Det slog mig nämligen helt plötsligt att det ju rent teoretiskt kan ske, det är väl därför jag ens kollar eller hur? Så, vad gör jag? skrika känns ju mest troligt men också minst hjälpande. Ägare till något vapen är jag heller inte och då min säng står mitt i rummet ställer jag mig lite tveksam till att hinna hoppa ur den och springa till dörren innan någon grabbar tag i mina ben.

Så, som jag ser det har jag egentligen tre alternativ

1. Införskaffa ett vapen av okänd utforming.

2. Lita på mina reflexer är snabba nog

3. Sluta titta under sängen och lägga det i ödets händer.


Jag vet egentligen inte vilket som känns mest aktuellt.



I rymden finns inga känslor

Såg precis på "I rymden finns inga känslor"

helt underbar film, länge sedan jag såg en film som var såhär sevärd. Har ni inte sett den så är det dags nu! Lite komiskt att Simon är lite lik ett av mina ex i vissa scener utseendemässigt!





Var ute och sprang innan, tog vägen upp till stallet som jag annas åker taxi och insåg att ja, det förblir nog taxi säsongen ut. Hade det inte varit för att jag var fullt upptagen med att låta bli att kräkas och falla död ner så hade jag kunnat ta mig tid att räkna de miljoner trappsteg som fanns längst med den del där man ska gå.

Men nu kunde jag liksom inte det. Fokus låg mer på överlevnad och försök att skingra tankar om döden.

städning på G

Hemma från jobbet nu, göttigt!

Fryser och det är 30 grader varmt ute.. vad är det för fel på min lägenhet?

Jobbig sak är att jag har torka på musikfronten! kom med idéer på bra låtar. Får krupp på samma spellista 10 gånger i sträck.

Nu ska här städas, powerwalkas och mysas.

Det är sånt vi gillar.



Ännu mer hade jag gillat att vara tillbaks där!


Kärlek

Återupptäcker Kungen av komik. nu har jag ont i magen av skratt.





 







Idag är en ruskigt bra dag!

anmälan

Nu har jag skickat in min anmälan till universitet. Inte för att jag tror att jag kommer börja till hösten ändå, men bra med en back-up plan.

Sjuk idag, hemma från jobbet då jag mått ruskigt kasst hela natten och morgonen. Lite bättre nu så hoppas på att kunna gå till jobbet imorgon. Får krupp av att bara ligga här.

Har så mycket funderingar och skulle egentligen vilja skriva ner, stöta, blöta och ta sönder och analysera ingående. Men jag orkar inte, idag är jag lam.

Vampire Diaries

Tittade precis klart på avsnitt 22 av Vampire Diaries och alltså det sista jag har på min dator vilket innebär att jag inom kort kommer dö av abstinens.

Har förälskat mig i Damon helt vanvetteslöst! Kolla på människan, GAAAh vad snygg!!




Tvåa!

Wihoo!

Blev en andraplats idag, eftersom det är första dressyrtävlingen någonsin är jag riktigt glad!

Är solig och fint ute idag, ska ta på mig bikini och gå ner till poolen med någon bra bok och sen laga mat. Ledig hela dagen så kanske hinner med en långpromenad med Johanna ikväll. Hon åker om två veckor så får ju passa på att ha lite kvalitetstid tillsammans. Usch och fy och blä vad jag kommer sakna henne

Men om exakt en månad är det min tur att dra ut på nya äventyr!

fredag

Sitter på jobbet och har inte så mycket att göra. En riktigt bra dag dock! pigg och glad, allt känns bra, rätt liksom.

Ridningen igår gick åt helskotta! höll på att bli avkastad två gånger. Hoppas att det går bättre idag och at jag i alla fall kan rida igenom programet en gång utan fel. Imorgon gäller det ju, wie!

Bästa är att jag har två dagar ledigt nästa vecka och ska boka in oss på ett av hotellen i Puerto de la Cruz, det är underbart!


Norge

Okej enormt krass uppdatering nu sista men har haft en del saker på gång.. och nu kan jag äntligen berätta för er vad som händer, jag tar nämligen mitt liv och flyttar till Norge.

Sa upp mig idag från Fritidsresor och ska börja på ett av norges största hotell i slutet av april. Det är ett mammavikariat på 1,5 år och allt verkar vara så otroligt bra. Ser fram emot det enormt mycket.

Samtidigt är jag självklart lite ledsen för att behöva lämna det här företaget, trots dalar och motgångar har jag trivts väldigt bra och utvecklats en hel del. Men enough is enough, nya utmaningar behövs och för att nå till mina största drömmar behöver jag mer erfarenhet. För de där drömmarna SKA nås.



If there is a Will
There is always a Way.


Stort

Idag händer det stora grejer.

Uppdaterar senare i eftermiddag.



sista kvällen i sverige







Imorgon är jag tillbaks i solen på Teneriffa!


Bestyr

Denna morgon har jag förbrukat hela min månadskvot av vuxenhet.

Har nämligen suttit i telefon från klockan 10 till nu med allehanda ärenden som kräver åtgärder från mig personligen. Detta inkluderar samtal till polisen, till försäkringsbolaget, telefonbolaget och banken.

Herregud är helt matt.


Solsidan

Har ett enormt beslut framför mig.

Solsidan börjar nämligen om en fem minuter och jag vill gärna se det. Saken är dock sådan att jag inte sett de första avsnitten på säsong 2 ännu utan har precis laddat ner dem för att avnjuta dem under en ljummen kväll tillbaks på teneriffa igen.

Så.. ska jag ge ge upp halva nöjet i att senare se början på serien och inte veta vad som sker. Eller ska jag kapitulera under den enorma förväntan jag inom mig ändå känner över att kunna se det här på en 52 tums tv med bra bildkvalité i en bekväm soffa?


Svåra val man har här i livet ibland.


vintersöndag

Tog mig en låång promenad ute i snön. Det var najs.

Att jag kom över två böcker till nästan gratispris på vägen hem är ännu mer najs.


Nu ska jag burra upp mig i soffan med en filt lite varm choklad och en av böckerna.


Jag ♥ livet

Melodifestivalen

Såg på melodifestivalen igår. Nicke borg var så sjukt bra, var det bara jag som såg det?! okej att inte låten direkt platsade i melodifestivalen men ändock.

Och Eric Saade? saken är den att jag är kluven.. å ena sidan är låten verkligen en av de sämsta jag hört, kom igen liksom? har jurun och svenska folket ens lyssnat på texten?

men.. sen så till den lite mer intressanta spekten. Hur illa jag än tycker om låten kan jag inte låta bli att sitta och le under framförandet då killen är så JÄKLA SÖT!! herregud att han ser bra ut eller!! Och detta får hela grejen att bli mer vettig, lite som att hans utseende kan vinna hela Eurovision.





jag menar kom igeeen!! han är så söt så man smälter!


Bilar och bensin

Sitter och tittar på "den hemliga miljonären", riktigt gripande program och man önskar man också kunde göra en skillnad.

Var och hjälpte pappa att hämta en ny bil idag, detta inkluderade däckbyte och annat smått och gott som resulterade i att mitt ansikte hade fått ett tillskott av svarta oljefläckar lite här och var. Riktigt tjusigt. 

 Kan sakna det där med bilar och mek ibland, har man växt upp i en familj där bilarna är familjemedlemmar så blir man gärna lite fast även om man inte direkt har intresset själv. Även senare pojkvänner har bott i garaget 80 procent av den vakna tiden så självklart har jag trots vissa protester vid aktuell tidpunkt utvecklat ett litet gillande mot oljelukt och att nu inte ens köra bil på ett helt år gör mig lite nostalgisk.

Har efter det proppat i mig våfflor och lider nu av ett lite lätt illamående.


Precis som det ska vara.

<3

Nu har jag kommit över gårdagens misslyckanden och ska iväg till staden och tröstshoppa lite!

Måste bara vänta på mamma och mammas plånbok först ;)




Min älskade mami ♥


Jaha?

Gissa vem som är sur. Och gissa vem som INTE är på färjan till finland just nu.

Tog  mig hela vägen till hamnen helt själv vilket innebar en lång vandring i blötsnö med en rullande väska på snöhögar = inte speciellt underhållande samt ett himla knöande i tunnelbanan mitt i rusningstid med samma rullande väska.

Så, ankommen till Tallink Siljas terminal i hamnen går jag glad i hågen för att checka in min biljett. Damen i kassan knapprar in mitt bokningsnummer i datorn, sedan knapprar hon lite till medan en mindre rynka sakta börjar visa sig mellan hennes ögonbryn. Hon reser plötsligt på sig och går med ett urskuldande leende mot mig iväg och hämtar någon som i sin tur också tar en kik på datorskärmen och får en rynka av samma art som den första damens.

Med en rörelse så ovillig att jag får gåshud vänder hon så ögonen mot mig och säger med en röst full av medlidande "jag är ledsen men det ser ut som att din bokning är för nästa lördag".

Efter den obehagliga tystnad som uppstod sekundrarna efter detta uttalande förklarar jag för damen att det blivit ett missförstånd och att jag nog VET att jag minsann bokat in just denna torsdagskväll. Trots enligt mig en stark bevisning får jag till sist ändå traska därifrån en ANING surmulen då det var "specialkryssning" ikväll vilket innebar att om jag ändå velat åka hade jag varit tvungen att uppgradera mig till en lyxhytt till en kostnad av tjusiga 1500.

Helt. Jädra. Sanslöst.

Blåbärschoklad


Detta mina vänner, detta är chokladen med stort C. Kommer troligtvis stoppa i mig sådana mängder att jag eventuellt kräks, men fram till dess så njuuuter jag i fulla drag.


wiee samtidigt som jag skrev detta fick jag ett mycket betydande samtal. Vågar inget avslöja ännu förutom att det är stora beslut på gång (igen;) Oh har en liten glädjeklump i magen.. hoppas hoppas hoppas.


Cause you had a bad day



Hur underbart är det inte att vakna upp med Daniel Powter i öronen?

Den här låten är så fin, texten är ju inte speciellt munter men av någon anledning gör den mig ändå alltid lika glad!



Nu packa, packa! snart bär det iväg igen!

Stockholmsdag

Har haft en underbar dag i stockholm! Liite kallt dock.

Har tagit massor av kort, men måste komma över min rädsla att ta kort på främmande folk. Känner mig lite fånig som kör upp en stor systemkamera i ansiktet på dem och knäpper av.













Såhär fint var det i alla fall. Svårt att inte älska det eller hur?


bästa morgonen

Sitter uppkrupen i soffan i mammas morgonrock och tittar på Jamie Oliver. Solen strålar verkligen utanför och snön glittrar. Kunde det bli underbarare?

Ja de kan det faktiskt, för så fort mamma kommer hem från gymet så tar vi första bästa pendeltåg in mot gamla stan och sätter oss och fika semla!

Ska ta lite foton också, har varit dåligt med det i bloggen men i eftermiddag kommer dem!

Flyg

Sitter i soffan hos mamma och pappa! Tittar på svensk reklam och mår bra, magen full av köttbullar.

Flyresan var låååång. Har ju en helt märklig kärlek till flygplatser, men däremot är jag inte alls speciellt förtjust i att vara uppe i luften. Får krupp av att sitta still och inget göra så lång tid.

Blir alltid lite melankolisk när planet går in för landning. Älskar de där stunderna när jag inte är hemma men ändå inte är iväg längre. Mitt emellan. När jag är på ena platsen längtar jag till den andra och vice versa, men när jag är sådär mitt emellan längtar jag ingenstans.

Plus att jag älskar väggarna efter det att man tagit bagaget, de där där det står alla dessa berömda personer och deras bilder med texten "välkommen till mitt hemland"

En dröm vore verkligen att bli så stor så att man satt där på väggen någon gång i framtiden.

Nu ska jag sova för att kunna vakna imorgon och äta våfflor till frukost.


Packning

Packar för fullt, en och en halv timma innan min buss går..

Herregud, det övergår mitt förstånd hur jag gång efter gång finner mig med en hög på sängen, stökig lägenhet och tom resväska sekunderna innan avgång. Kommer jag någonsin lära mig att planering och väldisponering av tid kanske skulle förenkla min vardag ibland?

tveksamt.


I alla fall, igår var en skithelvetesdag! kan inte skriva ut varför med risk för att gå över gränser. Men ja, jag fick mig en rejäl tankeställare om hur mitt liv ser ut och vad jag gör mot mig själv när jag envisas med att glamoufiera saker som egentligen bara oftast är gråa.


Men oooh vad underbart med semester! minusgrader och slasksnö här kommer jaag ♥

Grillad kyckling

Satt och var hungrig och riktigt, riktigt sugen på någonting.

Visualiserade choklad och glass och pizza men kände verkligen inte för något av det. Så till sist efter en timme kom jag på det! Grillad kyckling! Masade mig upp från sängen, drog på mig vettiga kläder och gick ner och beställde det. Glad i hågen traskade jag upp till lägenheten och bullade upp med papper och mjölk.

Öppnade förpackningen, åt några tuggor.

Och konstaterade besviket att nej, det var egentligen inte det jag ville ha.

Tänk om allt var tyst och stilla som på kort

Nu är det mycket i tankar som far omkring. Framtiden, nuet, VAD är det jag vill?

Visst är det jobbigt när livet slänger fram möjligheter som man borde ta men som man är för rädd för att ta? Men fasen, egenltigen handlar det inte om rädsla.. egentligen handlar det om precis det där Lars Winnebäck sätter fingret på för..

Tänk om jag ångrar mig.. och sen ångrar mig igen?



Pippi och karneval

Sov mig genom gårdagen och har fortfarande huvudvärk. Yes, så kul var det i fredags natt!

Om jag ska säga det själv var jag en grym Pippi! och hur kul var det inte att i världens 3 största karneval var jag den enda som var utklädd till Pippi?! Alla och då menar jag verkligen alla började sjunga på Pippisången och tjoade och skrattade när de såg mig. Riktigt, riktigt kul!



Och vad som är ännu bättre är att idag jobbar jag 8-16, imorgon 8-12 och sedan på tisdag sitter jag på planet hem! WIEEE <3


Borta bra men hemma bäst. Eller?

Pippiutstyrseln Kirrad! Ikväll blir det kalajs


Sitter och läser "hemmabloggar" d.v.s. folk som bloggar från ett liv i en stad i sverige, med fast jobb, lägenhet, eventuellt barn och hund. Längtar så väldigt mycket efter det där livet men samtidigt vet jag att det nog är en bit kvar innan jag kan placera mig själv där. Jag är inte dum, nog vet jag att mycket är glamourifierat och att det sällan är den vardagliga verkligheten som speglas men ändå sitter jag och suckar och lever mig in i det "normala" livet genom nätet.

För några månader sedan tänkte jag att det var dags för mig också, att jag skulle flytta hem och skaffa det där jag längtat efter men efter en del funderingar har jag varit tvungen att tänka om. Saken är den att jag vill ha det där livet där hemma med fast jobb eller plugg, lägenhet, vänner som stannar och familj som är nära. Men jag vill ha det just för att jag helt enkelt inte har det. Eller så tror jag i varje fall det är. Jag vågar helt enkelt inte flytta hem för man uppskattar sällan det man har, och vad gör jag när vardagen kommer ikapp och livet får rutiner. Kommer jag kunna hantera det eller kommer jag börja spinna runt och känna hur allt kväver mig?

Jag älskar vardagen men den skrämmer mig. Och det är så lätt att jaga efter glorifierade tankar, men saken är den att när drömmarna blir verklighet tappar de mycket av sin färg.

Innan jag fick det här jobbet var det här livet rena drömmen. Men saken är den att det inte är något paradis med 30 grader, palmer, sol, pooler, fester, hav om du har det varje dag. Då blir det en verklighet som vilken som helst.

Men nog längtar jag efter att ha min egen fasta punkt väldigt mycket.

Tuggummi

Har fått en jättemärklig craving. Nämligen Orbit Fruta tuggummi. Herregud vilka extrema mängder jag konsumerar.



Nu till viktigare saker. Imorgon går världens 3:e största karneval av stapeln och jag har ingen utklädnad. Så typsiskt mig. Det är väl knappast så att jag kan hitta en pippikostym i 24h livs ikväll heller. Jaja, nåt ska väl kunna hittas på.


En känsla av sverige

Har varit ute på en morgonpromenad och sitter nu och äter frukost medan jag uppdaterar mig med omvärlden.

DN.se och P3. Om jag stänger balkongdörren och tar på mig ett par tjocka strumpor kan jag ju nästan låtsas att jag är i sverige.

Men snart, alldeles för snart är det dags att hiva på sig uniformen och försvinna mot jobbet.

The sun is shining above you

Härlig dag, kommer ha träningsvärk efter ridningen som gick sådär idag. Var sjukt varmt vilket gjorde mig irriterad och spänd. Men mot slutet kändes det okej i alla fall.  

Imorgon har jag sovmorgon, börjar vid 12. Har stoppat i mig ett paket jordgubbar och ska se på How I met your mother. Om fem dagar sitter jag på planet hem för en hel veckas underbar semester i kalla scandinavien ♥









Dressyrtävling

Den dåliga dagen blev en bra dag.

Att vara i stallet får mig alltid på bra humör. Lektionen idag gick super och det roligaste av allt var att anläggningen ska ha tävlingar den 19 och min lärare övertalade mig att vara med! Började rida programmet idag men gud, kommer aldrig komma ihåg allt känns det som. Och att det är dressyr gör det svårare för det är ju verkligen någonting jag aldrig hållt på med tidigare.

Känns bra i alla fall att hon verkligen tror på mig och nu är det ju faktiskt ett ganska lätt program egentligen, men ändå! för mig är det stort. Typiskt att det är just precis efter att jag varit hemma i sverige vilket gör att det blir svårare att träna, men skam den som ger sig! Fick med mig programmet på papper hem, dock på spanska.. men det går ju att lösa med lite google translation.

Så håll nu tummarna för mig och min lilla gumma!


För mycket jobb


The trick is: Keep Breathing.




En sån där dag ni vet.


Som tur är ska jag iväg och rida ♥


RSS 2.0