Jag vill

idag vill jag hem hem hem.. fy bubblan vad jag vill ha en lägenhet som jag trivs i och som jag vet att jag kan stanna i åtminstone några år och jag vill kunna prata svenska varje dag och lyssna på nyheterna och faktiskt bry mig för det de säger påverkar mig och jag vill kunna ha en katt och så vill jag kunna fylla min frys med massa mat utan att tänka på att det aldrig äts upp och jag vill laga mat hemma och inte äta ute varje dag och ajag vill plugga något som är intressant och jag vill leva där det regnar mer än fem dagar per år och jag vill ha trygghet och jag vill åka och shoppa på gina tricot och JC och jag vill slippa se alla Luis Vuitton och Prada väskor och behöva ha likadana för att vara en del av det hela och juste, jag vill ju vara en del av det hela men det kan man inte när man bara är här för en sommar för då blir man aldrig en del av det utan vetskapen om att det är flyktigt lever hela tiden sida vid sida med än hur mycket man än skrattar tillsammans och skrattar tillsammans gör man förresten inte med tjejerna för de tycker vi är hot och hot ska man eliminera.


ja.. jag har alltså hemlängan.

Torsdag

Igår var det kalaskul!

svenska killar på morganas och fy BUBBLAN vad hørligt det var att færa hela konversationer på svenska och verkligen kunna skratta åt normala skømt. Synd synd att de flyger tillbaks imorgon!

Idag ør det mer lamt.

Jag har en fruktansvørd hemløngtan.. efter sommarkvøllar, vinterdagar, ICA, volvobilar, regn, kullerstensgator, kættbullar och potatismos, djur.. ja allt som har med sverige att gæra. Men ja, det lænar sig vøl knappast att klaga så det ør vøl bara att bege sig till stranden och færsæka løsa in lite Italiensk grammatik.

Taru åkte imorse færesten. Och mitt liv blev helt plætsligt fem nyanser gråare.

och medan jag skrev åt jag ännu ett plommon

Nu har jag ätit tre nektariner och tre plommon.. och självklart mår jag illa.

Herregud?! varför måste jag alltid överdriva allting och vara så extrem, tänk så bra jag hade mått om jag stannat efter två. Men ja.. vad gör man när det är gott.

Idag har jag mått bra! för första gången på länge känner jag mig relativt utvilad och glad.. var uppe i Taormina imorse och bara bestämde ig för att le hela dagen, så sen dess har jag gått omkring med ett stort smil och även om det var lite fejkat i början så är jag mycket gladare nu.. kanske man ska börja lite oftare med, Kurera sig med att le.

Igår skulle vi gå ut. Taru åker imorgon så oj vad vi peppade för en helkväll på Marabù. Ja det blev lyckat.. det slutade med att jag hoppade i min pyjamas och att Taru sov över i sin partyklänning utan att ens orka ta ut linserna. Men fy bubblan vad skönt imorse att inte vara helt utsliten.

En cool grej är att lettlands (eventuellt litauens) president bor på ett av våra hotell. Dessutom hotellet mitt emot min lägenhet.. så igår var det fullt av polisbilar där utanför och så kom han glidande i sin svarta bil. Fancy Pancy.

Min tanke var att sätta mig på kontoret och plugga Italiensk grammatik men de har ju gått bra.. en timme senare har jag inte en aning om hur man ska böja ordet Andare i flertal. jaja det ger sig.


Ikväll blir det donkis med endast Italienskspråkigt folk.. usch och fy och blä vad traggligt det är att behöva tänka till max när man snackar och lyssnar. Och så vill peter gästa en Wet t-shirt tävling.. jag har fortfarande inte riktigt lyckats få någon konkret information om vad jag skulle få ut av en eventuell visit dit men han anser att det visst kan gynna min livskvalitet att se detta så jag får väl litapå hans danska omdöme.

HA.HA. okej.. jag inser själv att de tre orden "lita" "dansk" och "omdöme" kanske inte platsar i samma mening ;)

regndag

Idag regnar det

Regn!!!


det ør nøstan så att jag glæmt vad det var.

lamt

Vaknade nyss från en välbehövlig siesta. Lam och trött men måste bege mig ut och springa!

Igår och idag var första dagarna här som jag kännt att jag vill iväg.. jag hatar att jag låter honom påverka mig på det sättet men så är det. Jag behöver en liten paus härifrån men den där pausen kan jág ju drömma om för härifrån kommer jag inte förrän i september.

Suck, vilket drama.

Inte ens utgång igår var kul.. totalt värdelöst och jag tror att medelåldern eventuellt kan ha varit sjutton.

jaja.. ikväll ska jag träffa R. Han brukar verkligen kunna muntra upp mig, det behövs. Synd dock att det är som det är.


lamt

Vaknade nyss från en välbehövlig siesta. Lam och trött men måste bege mig ut och springa!

Igår och idag var första dagarna här som jag kännt att jag vill iväg.. jag hatar att jag låter honom påverka mig på det sättet men så är det. Jag behöver en liten paus härifrån men den där pausen kan jág ju drömma om för härifrån kommer jag inte förrän i september.

Suck, vilket drama.

Inte ens utgång igår var kul.. totalt värdelöst och jag tror att medelåldern eventuellt kan ha varit sjutton.

jaja.. ikväll ska jag träffa R. Han brukar verkligen kunna muntra upp mig, det behövs. Synd dock att det är som det är.


ofrivillig sovmorgon

Fuck.

jag försov mig idag!

herregud min första Siracusa utflykt och jag försov mig.. jag vaknade fem i sju och mitt första pick-up var kvart i sju.. jaja. Det löste sig ju i varje fall. Och då Zaras finns i Siracusa blev det även inhandlat en hel del fint :) naajs tillls ikväll! min sista utekväll på två veckor! Why? för det första för att både Satu & Taru drar och för att min chef faktiskt gett mig en konkret order om det.

det känns lite mindre kul men jag förstår vad hon menar.


Nu ska det iväg och inhandlas ett par svarta klackisar och sen så hårfrisören innan det blir sängen två timmar. Ikväll MERIDIEN! :)

yeyo!

I'm so lucky, lucky lucky lucky!

Jag vaknade upp och insåg att min älskade sissel snart är här :)

nu blir det excursion till etna, sen baad och så mexican evening med teamet! inte fy skam.. och ikväll? ja jag tror minsann jag slår på stort ännu en kväll och väljer min säng :D

Utvilad!

Sov hela åtta timmar inatt! yey hade glömt hur underbart det kan vara att vara utvilad :) helt andra perspektiv idag och bra mycket lättare att bara skita i vissa saker.

Vet inte riktigt vad jag ska göra på min siesta nu bara.., gå till stranden antagligen! kanske beställa lite kläder med? lönen kommer ju imorgon :D Vara duktig och bredda mina kunskaper om våra utflykter också kanske.. är så underbart glad också för att mina käraste sissel kommer den 10e!! åh så underbart kul det ska bli! :)

inatt, Jam kanske? nytt ställe som öppnat så kanske vore värt ett besök?

annars en bra bok och min kära säng också! haha kanske man får lov att vara tråkig nu några veckor.


that's the way the cookie crumble

Om jag är sur?

yep jag är sur. Nu ska jag vara det i fyra dagar och sen ska jag gå vidare.


Idag har jag gjort så många misstag man bara kan göra på jobbet, helt stört tankspridd. Och så depp DEPP för att min finaste Taru ska iväg i tre veckor.. herregud, vad ska jag då göra??

jo okej, jag ska lite grann ta tag i mitt liv. Sluta med detta överdimensionerade partajande, igår räknade jag ut att jag haft en dag hemma på tre veckor. Det är stört. SÅ dessa tre veckor ska gå i hälsans tecken.. eller i varje fall så pass mycket hälsa som det går att ha här.



è così che il biscotto si sbriciolano

vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Villrådig, gah så svårt det ska vara då! varför varför varför vill man alltid ha det som är svårt att få? och om man har det så är man ändå inte nöjd?! alltid mer.. Jaja, upp till bevis ikväll?

Utgång till Marabú.. och jag sitter fortfarande i min transferuniform. Men inte värt att gå dit innan ett ändå så det finns väl tid. Jobb imorgon vid sju dock.. najs.

Det är ju förjäkla trist att man inte kan tappa kilo i takt med att man svettas.. isf skulle jag vara ruskigt smal vid det här laget. Men ja, å andra sidan.. varför skulle naturen sammarbeta till min glädje. Deppo idag! blök.

Nä nu måste jag ta en iskall dusch och peppa lite, musik och lite vin så är det fixat. Haha egentligen..


who cares?

Supermario

OMG vad jag är trött på den här värmen.


Helgen var verkligen skitkul, både fredag och lördag på Marabú och så mycket dans att jag nu har skav UNDER fötterna. yey men det är väl så det ska vara :) Mr. M. är mig ett mysterium.. men orkar inte detaljera, han kan vara en av de snyggaste jag vet men jag vet inte om det är värt det

hur ska man göra med en kille som snackar med ALLA utom med just mig.. vägrar att titta mig i ögonen men å andtra sidan hela tiden är runt mig, kysser mig och som näst intill slår ner andra killar som försöker dansa med mig?

jaja.. jag antar att jag får skylla mig själv om jag fortsätter träffa honom.


Igår kastade jag nästan en glass i huvudet på en liten pojke. Och jag skrek så högt att kanske någon i australien kan ha undgått att höra men annars tror jag att jag täckte in världen ganska bra.. allt för att en kackerlacka sprang över mitt knä. En hel strandpromenad stannade upp och stirrade på mig och min glass. Kul.

Idag ledighet så nu ska jag springa iväg till stranden!


Big things going on

Idag fanns det tre moln på himlen.

Hela TRE moln.



det är nästan så att man blev rädd för regn.

Lördag

There will be sunshine efter rain
these things has always been the same
so why worry now.


yey, rekord i minimum antal sovtimmar inatt: 2h. Och sen en låång väg till Siracusa för att studda. Men är inte så trött som jag kanske borde vara utan känner mmig ganska peppad för ikväll ändå. Men oj, inget kommer kunna slå gårdagen! fy bubblan vad kul vi hade det! Kan dock i mitt stilla sinne undra vilken bild folk här har av scandinaver..


imorgon är jag leeedig. FY BUBBLAN vad skönt det är att gå ut med den vetskapen. Funderar på att göra något produktivt med min dag men som det ser ut nu så lutar det nog bara åt strandhäng.. eller båt? ;)


Och snart kommer ansökan för nästa dest. ut :) lite nervöst och väldigt ledsamt men också lite förväntansfullt! håller mina tummar så hårt att de blöder!


but now... GELATO!

Disasterous

Jag måste lära mig riktig Italienska fort.. det här funkar bara inte. Har nog aldrig haft så här stor maktlöshet i något sådant här.

Blä.

Ni vet det första The Sims spelet.. där simen hade en grön liten mätare över huvudet och när han var utan energi så var man tvungen att lägga han ett tag men man tyckte det var så tråkigt så man bad han bara sitta på en stol några sekunder så att mätaren precis höjde sig över det röda så man skulle kunna tvinga han att göra roligare saker istället..

lite så känner jag mig nu.. jag tar mig en timmes sömn när jag kan och så lever jag på det tills jag behöver en timme till, nästan varje natt blir det tre timmar och sedan en timme efter att man kommer hem från stranden.


Min dag idag var KATASTROF. men imorgon ska jag bara studda så det har inte så stor betydelse.



- What do you laugh about?
- nothing..
- yes it's something, you have been looking weirdly at me the whole day..
- well.. you are just like... a walking disaster.


Det går bra nu

Gud vilken enorm huvudvärk jag har införskaffat idag.. den här jävla solen går mig på nerverna till den rad att jag faktiskt kom på mig själv med en helt makalös längtan efter regn och en molnig himmel

Idag var det 38 grader varm och imorgon ska det bli 42. Värmen är det enda jag tjatar om men den driver mig till vansinne. H.e.r.r.e.g.u.d.


Men värmen till trots kan jag för mitt liv inte tänka mig att lämna det här stället.. får nästan panik känslor när jag tänker på att det kommer ett slut. Det är till och med så att jag överväger att stanna.. eller i varje fall komma tillbaka nästa sommar efter alperna. Jag vill inte lämna Italien, helt ärligt tror jag att jag kommer flytta hit på riktigt någon dag


Livet är glassigt i varje fall, en del småbekymmer men kanske ganska angenäma egentligen så jag klagar inte. För lite sömn och för mycket sol och alkohol men det kan man leva med det också :) och snart är det helg.. det är bra.

Det är jäkligt bra.

:)

Denna gång finns en helt rimlig förklaring till att jag inte uppdaterat..

I Fredags behövde vi skjuts till en fest, så jag gick ut på gatan helt enkelt och stannade första bil som passerade. Detta råkade vara en dösnygg cabriole med en ännu snyggare förare. Student i Catanja men lov nu vilket förklarar varför jag adrig sett honom innan. Så efter att umgåts lite (inkluderat en underbar åktur längst med strandpromenaden för att se ut över Taormina och havet ^^) så frågar han om jag vill följa med ut till hans yacht på lördagen för att sola och bada.. Oturligt nog jobbade jag på dagen men kvällen hade jag fri :D så jaa...


Ibland alltså, ibland har man tur.


Dock finns är ju problemet att vår kommunikation är gabska knapphändig då hans engelska är ungefär lika dålig som min Italienska. Men jaja, det är ju sånt som går att lösa.. man kan väl inte få allt :)

Värmeslag

Nu har jag försökt traggla med photoshop i en timme och fortfarande fungerar inget som jag vill

gud jag ger upp

Det är så varmt så jag egentligen inte ens orkar sitta och skriva.. än mindre jobba! Det som hållit mig uppe idag är tankar på vintern och alperna. Får jag inte den placeringen börjar jag gråta och kommer aldrig sluta.


jaja, det är ju ett tag kvar.

Idag får det banne mig bli en lugn kväll, fredag till trots. Egentligen tror jag hela helgen får bli ganska lugn.. inte för att jag måste men det känns verkligen som att det är det jag vill, nice va? jag gör vad jag vill. haha

okej jag kan erkänna, jag börjar bli galen, det är för varmt för att man ska kunna fungera normalt.


Jag klarar inte av värme. egentligen hatar jag sån här värme.. snö däremot..

tänk att rulla runt i den.. 
känna svala fläktar på huden..
eller bara helt enkelt stoppa ner hela huvudet i en snödriva..

okej.. nu stänger jag av.

mmm

Vitt vin..

<3 <3 <3

Bara så mycket om allt

God I'm such a sucker on uppdates..

I know, jag vet


Idag är det me och Tarulainen i en liten bil med ACn så högt att det blir minusgradet vilse på Sicilien. Det behövs med lite flykt härifrån, eller ja.. inte för min del egentligen men för min finaste Taru. Trassel trassel det där med känslor va? så varför ens orka egentligen?

Är glad att se från distans, är det inte trist utan kärlek? nej, självklart ensamt ibland men ja.. egentligen inte ens det, närhet är inte svårt att hitta. Men på tal om kärlek eller liknande former fick jag en av de fräckaste dissarna igår.. fast vem dissade vem? jag vet inte, det var förvirrat.. i varje fall så efter att inte ha svarat på hans sms och verkligen varit kall och ointresserad insåg jag att jamen han har ju verkligen humor! riktigt trevligt kväll och även om jag fortfarande höll distans så visade jag ändå lite intresse!

men så vad händer? jo efter att tackat nej till en promenad på stranden sitter vi och pratar i grupp när han säger att han måste hem, okej fine inget konstigt om det inte vore för att en tjej drar med sig han tio meter bakom mig och så står de där och håller hand och hånglar.. jag menat KOM IGEN! va?

haha, okej ännu lustigare att jag gör en så stor grej av det men ja faktiskt var det inte lite fräckt.. men jag får erkänna att jag måste småskratta åt det lite nu i efterhand.


yes yes, idag smälter jag.. det har jag visserligen gjort den senaste veckan men idag är det ILLA. hur varmt får det bli? man svimmar nästan av att ligga på stranden.. it's bad.

vad ska jag skriva om? mitt liv är min vardag (surprise va?) så alltså hittar jag inget spännande att skriva om även om det händer saker hela tiden, man vänjer sig! faktiskt.. både vid Ciosco häng med halva Naxos till två varje natt, kalla vita viner på fancy terasser, scooterfärder i 100 nedför berg, att varje dag flyta omkring i havet.. ja allt som jag inte kunde göra hemma och som jag verkligen velat veta mer om.. ja det är ju här nu och jag kan inte skilja på vad som är spännande längre..


nu blev det ett långt inlägg, min kollega ska i vaje fall på semester nästa vecka; Milano, Barcelona och Paris.

jaja, vissa har det bra.

Drömmar och mål

Nu har jag precis stoppat i mig en halv vattenmelon, en persika och ett plommon vid fruktbaren och är så mätt så jag kan spy.

nu vet ni det.

Idag har jag haft en fruktansvärt innehållsrik dag, först jobb på kontoret sen strandhäng med tio pers som inte kan engelska, efter det STORstäd av lägenheten (nu luktar det citron från varje liten vrå) och så till sist en lörprunda och fruktintag. Livskvalitet!

Jag har en del funderingar.. men lär bli virrigt om jag ska hålla på att skriva om dem, men ja jag kan ju iaf säga att mina planer på att åka hem och plugga är helt borta. Detta är dock tarvligt eftersom jag då inte har någon framtidsvision.

eller jo det har jag ju.. rik och respekterad och mäktig med mycket makt. Det är så det ska bli. Men ja, det där är ganska långt i framtiden som det är just nu.. och jag lever idag och måste utforma en plan för nutiden. Jag fungerar inte utan mål, måste ha något att kämpa för annars finns det ingen mening med något.. just nu driver jag omkring lite planlöst och även om jag faktiskt lite mättat trivs med det just för stunden kommer jag en dag vakna upp med världens depression om jag inte hitta några nya drömmar och mål.

Men det är svårt att hitta några drömmar där inne i kroppen.

Vad vill man ha om man redan har allt?

Kärlek? helt ärligt inte. Okej, självfallet är det en flört här och var och ibland till och med ett intresse men så fort det blir mer än så backar jag och kan inte för mitt liv avsäga mig min självständighet och frihet.

Pengar? ja.. rikedom är ett av mina mål. Jag ska bli rik. Så enkelt är det. visserligen fattar jag ju att jag inte kommer vakna en dag och bara vara det, och att gifta mig rikt är inget alternativ. Jag ska bli rik genom hög utbildning och massa jobb, och det kommer vara en tung och svår väg.. men till sist ska jag ha min rikedom i investeringar och ting. Men detta är inget för nu, det där kommer sen.

Träning? ja.. en sak att börja med i varje fall. Har lagt av med en hel del träning det senaste halvåret och saknar det verkligen. Så det är en av sakerna jag kan börja med. Men fortfarande inte riktigt något mål..

Folk drömmer alltid om att resa, om att se, men jag gör ju redan det.. vad ska jag drömma om då? Jag är redan iväg, jag reser, upptäcker.. bor på Sicilien, ska tågluffa upp till Toscana genom allt som finns att se i Italien i september, ska till Malta om några veckor, på torsdag bila runt ön, i oktober en ny destination.. så vad blir det då?  att komma hem? nej.. visst har jag hemlängtan ibland men det är inte ens något alternativ.


Vad finns det för drömmar där ute i världen? Vad ska mitt nästa mål bli?

utan el

En hel påse lakrits har jag stoppat i mig.

Om jag mår dåligt?
ja.


min ström har även gått.. och för att fixa den så måste jag ha en ytterst komplicerad dialog på Italienska.

just nu känns det som jag nog i så fall kan leva utan el en natt.


Ikväll blir det lyx.
Vi ska för en gångs skull inte stoppa i oss buffelmozzarella, räkcoctails, bruschetta eller pastor och pizzor utan det är stora grejer på gång..

vi ska nämligen till MCDONALDS!



yey, det är lycka det.


modifiche

plenerna på en filmkväll förblev just planer.

istället tillbringades kvällen på partyplacet med stort P. Meridien, fy bubblan vilket najs ställe det är, fem dansgolv varav stranden är ett av dem, folk i multum och sjukt bra musik! Det gillar vi!

Dock blev det lustig transfer till och från.. två och två på scootrar i korta klänningar och högklackat och.. hjälm. men okej, det var ganska värt det, både för att han var sjukt snygg och för att det verkligen var riktigt mycket skratt!

Jag har nog alltid varit en ganska förståndig person, i varje fall är det så jag sett på mig själv men nu de sista veckorna är det som att jag tappat ordet förnuft ur mitt vokabulär. Jag vet inte om det är bra eller sorgligt. Jag går runt i ett sånt där "jag bryr mig inte" töcken och gör bara det jag tycker är kul eller inget alls, snitt på fyra timmars sömn varje natt och utekvällar till fem mitt i veckan.



La mia unica paura è quella di rammarico
Il mio unico rammarico è quello di paura





confuzio

Tiziano Ferro - Indietro = KÄRLEK!

Nu har jag suttit på kontoret utan att göra någonting hur länge som helst.. om man bortser från en lunch bestående av hur mycket vattenmelon och nektarin som helst vid fruktbaren. Yepp, det har öppnats en fruktbar precis bredvid vårat kontor :D det är najs!

Till efterrätt cappuchino och häng vid Kiosko och sen tillbaks till kontoret.


Jag vet inte vad jag ska göra ikväll.. filmkväll med underbaraste Taru känns som mest valbara alternativet, men det är lördag. På lördag ska man åka till Taormina och hänga på Morganas eller Deja Vú, oskrivna regler. men jag vet inte, kanske man kan få vara lam efter en sån här vecka, speciellt efter en dag som igår.

Har fortfarande inte smält det riktigt.. men jag orkar inte ens bry mig. Jag vet att det kam tyckas fruktansvärt taskigt men jag ids verkligen inte lägga ner energi på det, i lbland är det fruktansvärt skönt att ha förmåga att slå av empati och känslofunktionen.. lite känns det som jag lärt mig att bemästra det, i varje fall i just sånna här situationer. 



för övrigt fungerar min hjärta på egen hand utan min medvetna inblandning, igår kom det in en man på kontoret och började prata med mig på en riktigt riktigt konstig dansk dialekt. Jag svarade och beskrev så gott jag kunde det han undrade om och när han öppnar dörren för att gå ut och säger "Auf wiederzein" så inser jag att ja..

kanske förståeligt att jag tyckte hans danska var en aning knepig och varför jag hade lite svårt att hitta orden.. Det var nämligen tyska vi pratade på.

För mycket alkohol? för lite sömn? eller helt enkelt ren förvirring?

Gårdagen

Åh fy bubblan vad jag önskar att jag kunde berätta om igår så att ni verkligen förstod.

Det var helt surrealistiskt.. först en lång röd matta att gå på, inbjudningslista, levande ljus överallt, lågmäld orkester, folk uppklädda till tänderna, champagne i långa bord, plockmat, utsikt som gav rysningar, lågklippta buskar och grusade gångar kantade av vackra blommor och träd..

Det var precis exakt som i en film, och speciellt med den där orkestern i bakgrunden.. ja jag får erkänna att jag var aningens imponerad!

Dock var det time för serious talk igen.. jag är så jäkla omständig. Så pass konstig att jag inte ens länge förvånas eller irriteras över mig själv utan bara fint följer mina känslor och ingivelser. I vilket fall så är vi endast vänner nu, jag önskar verkligen jag kände mer men nej.

jaja.. så är det ju ibland. Nästan alltid i mitt fall dock.


Kvällens slut var väl aningen mindre roligt dock..

Efter att ha gått ner till taru och Giovanni på Morganas orkade jag verkligen inte vara kvar, klockan var halv tre och jag skulle jobba idag så jag tog en taxi och åkte hem. Och ja.. inser framför min port att jag inte har några nycklar utan de ligger hemma hos Taru.

ÅH! vad sur jag var. SÅ efter att fått sitta och vänta mitt i natten på min terass och orsaka deras avbrutna kväll är detta ännu en natt med endast tre timmars sömn.

'
Gud jag måste sluta med det där.. känner inte ens igen mig själv längre.


Nervös

Precis slutat en riktigt trevlig Siciliensk afton, mycket sång och skratt vilket var riktigt trevligt! :)

dock kan det inte hjälpa det faktum att jag snart kollapsar av övermänsklig trötthet.. dagen som skulle gått åt till att sova ikapp tillbringades istället i havet och talandes i telefon. Men äh ja, sova kan man göra när man är gammal ;)

Imorgon är den stora dagen, har hunnit ladda duktigt med nervositet! men enligt R. så är det en "baggis" så jag får väl gå in lite snyggt och spela cool ;) det är ju jag så bra på haha

jaja i vilket fall blir det nog något jag aldrig glömmer :)


Hörru tjejen, var försiktig med ditt språk! det kan finnas andra som förstår det

Fy sjuttsingen vad värdelöst att jobba när man sovit i tre timmar!

Nåt annat som är ganska värdelöst är att snacka skit om folk på svenska inne på krogen och sedan få en riktig avhyvling på svenska av personen i fråga haha

RSS 2.0