30 oktober

Fy vad jag saknar mitt hem och sverige idag.


Dagen har varit skit med stort K. Kanske tar jag åt mig och bryr mig för mycket men tyvärr så blir jag sån när jag är trött.. för det är jag, slut ända in i benmärgen. Inte fysiskt kanske men den mentala biten är ofantlig.

På måndag har jag en ledig dag, halva tisdag också och jag ska vandra omkring tills jag hittar en lösning. sen ska jag skriva och skriva tills jag i alla fall har alternativ. Det här gör nog ingen mening i någons ögon men tja, strunt samma de som förstår de förstår.

Ett samtal med mamma i skrivande stund, då känns det alltid en aning bättre.



Åh vad jag önskar det kunde bli enklare någon gång.

Inte så bra alltid

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera men det har sina orsaker

först och främst för att jag inte har internet hemma ännu och det bara är jobbigt att springa till något café, så när jag väl är där så blir det bara de viktigaste som ordnas. Men en annan anledning är för att jag inte vill skriva när jag känner mig såhär deppig.

För ja det gör jag mitt härliga liv till trots.

Missförstå mig inte för jag vet att jag är lyckligt lottade och allt borde vara frid och fröjd men jag kan inte lägga åt sidan den där gnagande känslan av att jag tappar bort mig själv. Saker är inte roliga längre, jag vet inte vad jag ska göra och jag är arg på mig själv för att jag blivit en sån fegis.

Önskar så mycket att jag kunde gaska upp mig själv och bara börja gå framåt igen, vilken väg det nu än blir.


Jag behöver lite av den där tilltron som jag förr simmade i.

20

Nu är nu och imorgon är en annan dag.

Right? :)

Tjänsteresa

And sometimes I think that it could have been me. That what she have could have been mine.


Mycket tankar inatt. Kaos vart jag än vänder mig och vardagen är upp och ner. Jag vet inte vad jag vill.

Om en timme lyfter i varje fall flyget till La Palma för liten studeringsresa. Najs med lite distans nu och så aldrig fel att bo på glassiga hotell va, iaf när det är gratis. Gratis är gott.

Pepp pepp, tjejor ute i världen som finns i mitt hjärta I need you now :(

Svennebanan

Måste haffa ett internet snart! döden med dessa internetcaféer hela tiden! för min plånbok om inte annat (mammaaa!!)

Livet är glassigt, en jäkla massa att lära in och fatta men det funkar helt okej. Ledigheten är perfekt.

I förrgår ubåt 30 meter ner under vatten, igår Loro Park med späckhuggar- och delfinshow och idag Teide, Turistigt som attan men vad gör det när man har kul?

Igårkväll slog väl iof det mesta med jacuzzibad och kall Sangria under stjärnorna! Aningens trångt möjligen men lätt återkommande avkoppling! Ikväll blir förhoppningsvis också något att hurra för, middag med alla team och sen öppningsdag för Den Glade Viking för öns alla guider! d.v.s många snygga britter förhoppningsvis ;)

Lite tönt är man dock, både med glade viking men för att jag för tredje dagen på en vecka sitter på McDonalds.


Jaja, mat som mat..
eller?

Guess var jag sitter just nu liksom :) Kikar man noga kan man urskilja en liten gul bokstav på påsen..

Kräfta

Röd och glad. SOm det ska vara va? En trotsad sandstorm vid havet, poolhäng med fnitter och en lång löprunda. Livskvalitet.

Tenerife

Jaha ja, äntligen tagit mig ner till internetet för att uppdatera mig med omvärlden. Kul att den första restautang jag sätter mig på är Italiensk dock :) fast av maten att döma så bara till namnet.. jaja, mat som mat. Förstår att det finns många frågor om min existens här från i varje fall en person där ute (eller vad säger du mamma?) så för att göra en liten update om läget här mitt ute i havet. Anlände i torsdags kväll kl. 19.00 efter att ha startat 07.00.. nice flygtur med tre byten. Mötte dock sjukt härligt gäng från 2Entertain så kunde varit värre. I varje fall så installerades jag i en lägenger som är helt underbar. Först var jag också så ni kan ju gissa vem som tog rummet med egen balkong och toalett ;). Att utsikten är fin från balkongen och att det ligger en pool strax nedanför gör ju inte precis saken sämre. Igår var det en tur ute på ön, mötte upp några av de andra guiderna och ett härligt gäng verkar det vara, dock så bor vi ganska så utrspritt vilket är lite trist. Men ähja, sånt man kan leva med. Turen runt ön överaskade mig lite, tenerife = turister ÖVERALLT! men vi såg platse som var otroligt vackra.. nice surprise. Fast Playa de las Americas är ganska så överbyggt med hotell om man säger så. Dock Besöket i Santa Cruz var riktigt trevligt, både för att staden faktiskt var mysig men också för att sällskapet jag åkte med var riktigt najs. Roomie då? eller sambo, jo till och med där blev det bra! skönt då man ska tillbringa sex månadet tillsammans! Så ja, på hela taget är det hittils trivsamt! annorlunda mot sicilien helt klart men bra på ett annat sätt. Fast nog saknar jag sicilien allt.. riktigt mycket! och Italienskan. Men jaja, spanska next! Språkkurs it is och till min förvåning kan faktiskt knappt någon engelska. Imorgon och på måndag ledighet! Carcruise, stranden och eventuellt, eventuellt ett litet försök till surfing.. (danskt påhitt)

Arlanda

Sitter på Arlanda och väntar på mamma

Hela mitt liv på hjul bredvid mig. Najse. Gästerna på flyger var helt underbara, riktigt värmde i hjärtat av alla lyckoönskningar och varma kommentarer. Sånt blir man glad av.

Jaha,  hur känns det då? Att ha lämnat Italien bakom sig och landat på Svensk mark med Spanien i sikte. tja.. just nu helt okej. Visst är dte lite sorgligt men jag tror inte jag riktitgt har förståt att det verkligen är slut.. känns lite som när jag var på semester, att det är ett tag och sen ska jag tillbaks. Men det kommer väl över mig efter ett tag.. saknaden efter allt som är sådär underbart med siclien.

Min väska vägde 35 kg.. med vårat flyg helt okej, men reguljärt sen till Tenerife? ruinerad på överviktsavgiften eller vad.. jaja vad ska man göra, betala och se glad ut och sen leva på nudlar. Finns det ens nudlar på tenerife?

Gud vad jag vill ha kaffe! men man kan ju inte precis lämna sina väskor här och bara gå och köpa de.. eller kan man det?

yeh

Inatt ska jag sova i en løgenhet som det ekar i. Usch, creepy

Imorgon drar jag.

Lite mindre najs.


Domenica, Lunedi.. e partenza

Städ av lägenheten ikväll..

en dag kvar. Ju tommare det blir i lägenheten desto tommare blir jag. Surrealistiskt.

Sista utflykten på mycket lång tid idag, nu är det ju ganska självvalt men kändes lite sorgligt att stå där och säga tack och hej efter dagen, inte en av mina bästa dagar precis. Hej då kramar och kindpussar.

Usch ibland suger livet.


Men en applåd ändå, en väska och två handbagage. Skills.


Och kanske några vändor till klädinsamlingen.

The Yesterday

Igår var det så sjukt jäkla kul!

herregud, me and caritis ensamma på utgång och kvällen blev AWESOME!!!

kommer aldrig kunna slås.


nu ska vi kurera baksmällan med glass :)

RSS 2.0