långsam, långsammare, min dator.

Under de sista 17 timmarna har jag hunnit med att gå powerwalk på åtta km, jag har hunnit samla upp 40 pers, åka 10 mil med buss, sitta och åka runt 6 timmar på båt, skrika på turister, prata (utomordentlig bra) danska, prata tyska, polska, italienska, engelska och till och med en liten hint franska. Jag har hunnit att bada på två stränder, vara skittaskig och somna till tonerna av winnerbäck. Äta, springa, åka minitaxi, svettas ihjäl och dansa.

så vad har min kära dator lyckats uträtta på samma tid?
Jo den har faktiskt lyckats ladda hem ett avsnitt av true blood.

ETT avsnitt.

Någon mer än jag som känner att en av oss lider av en fruktansvärd brist på produktivitet?!

utflykt

Blök.

Nu ska jag iväg på utflykt och komma tillbaka vid ett inatt. Suck på det.

men jag antar att det är ganska okej att få betalt för att sola och bada och snacka lite :) Känner mig lite full av energi också, inte bara för koffeintabletter för en gångs skull utan faktiskt för en låååång powerwalk med carita imorse. Sicilien är helt jävla underbart på morgonen.

men usch och fy och blä att det är helt sjukt varmt nu igen! åh så trött jag är på det, men snart så snart blir det mitt regniga sverige igen! :)


<3

Vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Idag känns livet sådär bra.

Sådär som att man klarar av att göra precis vad som helst. Och jag är så jäkla glad för att jag är jag. För trots att jag inte har en aning om vad som kommer, vet inte vad jag vill, är olyckligt kär och har bränt mig så är det okej, om ett år är det glömt! Det som kommer spela roll då är att jag gjorde allt jag sa att jag skulle göra.


Det är najs ska ni veta. Jäkligt najs.

Agrigento

nää fy bubblan vad trött jag är!

en och en halv timmes sömn inatt (inte på grund av festande utan bara otrötthet!) och så upp vid fem och åka sicilien runt. Okej, det var sjukt fint och najs men nu är mitt huvud en sten.

Blök.. och så trodde jag att kanske True Blood säsong 3 hade laddats ner under tiden, men icke! datorn har istället stängt av sig.. suck, men imorgon leeediiig!


fast vad ska man göra då?

elefant

jag är så hungrig så jag skulle kunna äta up min dator.

men det ska jag väl inte behöva göra utan det får bli lunch hemma.

Idag händer det en skum sak. Ni vet när man är sådär knäppt trött så man till och med börjar inbilla sig saker? Man står och stirrar rakt framför sig och så bara ser man något fullständigt bisarrt. Det hände mig idag, jag såg nämligen en elefant som gick på gatan utanför kontoret.

Inget speciellt med det om det inte vore för att det inte var inbillning utan för att det faktiskt gick en elefant på gatan utanför kontoret. okej om det var Thailand.. men Italien?

jehjeh


good I'm hungry!!!!!




danska

Ibland har jag en otroligt irriterande förmåga att sätta mig själv i trassel.. sådana där små konstiga saker som gör min vardag bara lite jobbigare än vad den kunde vara, ett slående exempel är när jag häromdagen beställde in jumboräkor. Nu är det ju så att jag har en fobi för skaldjur, långa spröt och ben går inte så bra för mig att hantera men i min enfald tänkte jag att oj.. räkor är gott.

Så kom de in mina räkor, men inte gummiaktiga halvböjar vackert uppradade på en tallrik.. nej nej, utan hårda med svarta ögon och långa spröt och massa ben och ja.. man kan ju förstå den förbryllnig som uppstod när jag smånervöst glodde på mina räkor utan att röra dem tills en barmhärtig själ förbarmade sig över mig och skalade dem.

men okej räkor är räkor liksom.

Värre blir det dock när man kanske överdriver en liiiten aning och antyder in sitt CV att man kan tala "obehindrad" danska.

Det kan ju nämligen bli så att chefen för det företag man söker till tar en riktigt på orden och ringer upp exaltrerad över detta faktum och bara för att försäkra sig om att det verkligen är obehindrat beslutar sig för att göra hela intevjun på danska.

Herreminskapare. Nu är faktiskt min danska inte så illa dålig men en hel intervju?!?


funfrekkingtastic.








Veckan med finaste Sissel var BÄST <3


Più felice

Jag vet att jag har varit en apa på att uppdatera men sissel har ju varit här så då är det okej :) ska skärpa mig men inte idag.. idag ska jag gå ut och gå och titta på de sista avsnitten av "How I met ypur mother" lovelove

Men det ska jag tala om.. det är grejer på gång


stora grejer på gång.

Hemresa spikat

Nu ør allt bokat och klart.. tjalalla lala hoppsansa :) 7/9 14.30 ør jag i Stockholm!!!!

Nu blir det ivøg och storhandla infær morgondagen så det finns mat i kylen nør finbesæket kommer :) Kanske man ska ge sig på en storstødning också :)

PUSS PÅ HELA VØRLDEN IDAG!

sicilien

Uppe tidigt för hotellbesök!

igår gick jag bara med peter på strandpromenaden och inandades hela den här stora tjocka sicilianska atmosfären. Det var najs. Är det en sak jag kommer sakna ihjäl mig efter är just det där.. ljus längst hela strandpromenaden, doft av sockervadd och glass och mat, sorl och skrik av tusentals människor, bruset av vågor som sköljer in, polissirener i fjärran, värme och allt det där som gör en kväll här så speciell.

Men än finns det tid.

Fast gör det inte alltid det förresten?



finns tid menar jag?

ordbajs

sitter ännu en gång och tittar på utbildningar.. eller ja, jag vet ju egentligen vad det är jag vill läsa! juridik eller ekonomi. Men eftersom jag inte har matte C så blir det med all säkerhet juridik.

Illa töligt att jag är så dum att jag inte ens ansökte. jaja, nu tror jag iaf att jag vet vart jag vill tillbringa vintern.. sen får vi väl se om jag får det. Behöver en sicilienpaus.. känns inte lika illa att tänka på att man ska härifrån, herregud kommer att gråta ögonen ur mig över att lämna teamet men vardagen här börjar verkligen tära på mig, både mentalt och fysiskt.

Igår var det skit. Okej, La Giara är helt grymt ställe, men att gå ut när man är så trött att man inte ens orkar le kan ju inte annat än vara en dum idé. Jaja, ikväll ska jag gå hem och bara vara.. åh så skönt! How I met ypur mother marathon. Imorgon Randazzo.. himla kul utflykt faktiskt. och speciellt när man bara ska studda och inte behöver bekymra sig om något egentligen.

Nu längtar jag bara efter en dusch.. ska bli kul att se om varmvattnet har lust att dyka upp idag. Man kan ju hoppas.

Ibland tänker jag på det som var. Jag tror inte jag saknar det, nej det känns inget. Men det var enklare då.. livet hade rutiner och även om jag älskar mitt liv får man ju erkänna att det är fyllt av kanske för mycket självständighet och otrygghet ibland,


Är det såhär frihet känns?

eller vill jag bara ha för mycket?

utv-samtal

WIOO WIEE WIAA

hade prexis samtal med chefen :)

det var najs najs najs att höra det hon hade att säga!



nu middag och kanske en utgång? fast egentligen ska man ladda för morgondagen.. PINK PARTY på morgana nämrligen. inhandla en rosa klänning vore kanske aktuellt..

yesyess

beslutsångest

Har den värsta av den värsta beslutsångsten om vintern..

På tisdag kommer ansökningarna för vintern ut och då ska jag alltså bestämma vart jag har lust att tillbringa de närmsta sex månaderna. Man får göra tre val och förhoppningsvis får man ett av dem.

som det ser ut nu ser mina val ut följande
1. Mexico
2. GOL Thailand
3. Egypten

men sen har jag även andra platser jag skulel vilja se.. Dubai, Sri Lanka, Maldiverna

ÅH!

nä nu ska jag längta hem en stund och sedan jobba.. snart snart sitter jag på flyger hem för hela tvååå veckors semester och hemlagad mat :)

hem!

Igår var en sån där dag full av italiensk mentalitet

ett slående exempel är när jag väntar i en halvtimme på en man som ska levera en sak, jag ringer sju samtal och gästerna jag väntar tillsammans med går nästan upp i linningen då flyget ju går vid den tid det går oberoende om alla har sina saker med.

I varje fall så efter en lång väntan svänger en liten minilastbil upp framför oss och ut hoppar en man i knallröd tröja med en gul text på magen där det står "Don't worry, Be happy" på. Han ger oss världens leende och kastar ut sitt bagage medan han glatt pratar på obegriplig italienska. Sedan blinkar han åt oss, hoppar in i lastbilen igen och gasar iväg så att det riktigt tjuter i däcken.

ja.. det var väl bara att ta honom på orden (magen?) och bara vara "happy"


För övrigt är jag lite nervös.. snart är det dags att bestämma vart man vill jobba i vinter. Och ja, var vill man jobba i vinter?? usch har knappt en aning..

Sedan är ett stort beslut taget, jag tror jag åker hem på min semester! känns lite som att jag faktiskt behöver det! Ska ju med nästan all säkerhet jobba i Italien nästa sommar igen, antingen här på sicilien, sardinien eller i Rom så ja.. i nuläget känns hem som det jag verkligen vill se!

och man ska ju alltid göra det man vill, right?

Umba ba barababe

Ikväll är det bra

trots ännu ett weird samtal och ytterligare ett missat uppdykande (vad är det för fel på människan?!?!) är kvällen tå topp med Carita och Peter!

Barapa ba papa americano live utanför dörren och en helt okej temperatur (surprise!) gör det till en behaglig känsla i magen.. en enorm middag på La conquelia bidrar väl det med :) Mitt liv när jag slutar som guide kommer bli lite av en chock.. ska jag börja betala för alla räkcocktails, brushettor, involtinis, pizzor och ja allt som jag stoppar i mig kommer jag ha råd att äta fem gånger i månaden ungefär.

fast kanske dags att sova.. imorgon är det tisdag och flygplatsdag vilket innebär att jag ska upp vid sex (!) Att det är tisdag innebär också en annan sak..

Om exakt en vecka kommer min fina Sissel <3

No show

Vem i hela friden träffar en tjej på fredagen.. snackar i flera timmar om saker som faktiska är vettiga! Säger att tjejen i fråga inte är ens typ och att det är bäst att vi aldrig ses igen för att hon är en sån som man blir "attached to" och han verkligen inte vill bli det och sedan skjutsar hem henne klockan sju på morgonen från baren och man skrattar och har så sjukt kul tillsammans..

och så vaknar man på morgonen och tänker att vilken underbart härlig kille som jag ju aldrig kommer träffa igen och allt är fine tills han ringer och säger att han vill träffas för att det var något som han vill säga.. och så bestämmer man att man ska ses på kvällen på ett speciellt ställe och man väntar en timme men eftersom man inte satte en direkt tid och man har utflykt dagen efter så kan man ju inte vänta hela natten heller

OCH SÅ DYKER HAN INTE UPP?!?!?



jag menar vad är det för fel??? jag bryr mig inte så illa om att inte se han igen, det var ju lite det som jag förväntat mig att inte göra men att ringa och stämma träff när man inte ens tänkt att komma?!?


ja jag säger då det.

RSS 2.0