blä.

Lite melankoli idag tror jag bestämt.

Fryser så in i bängen! hade varit skönt att kunna krypa ner i sängen och bara mysa ner sig med nån bra bok.. men icke! än dinns det massor av ruskigt roliga grejer att göra; tvätta och diska och städa upp och duscha och göra matlåda. Skoj.



Äh ingen höjdardag helt enkelt.


Så var det med det

Idag är jag lam.

Jobbet kallar dock.

yey.




Dagens service min.


Ska man vara fin får man lida pin

Så sitter jag här igen med smink på ögonen och en liten burk med alkohol i handen :)

gutteliguttans får vi väl konstatera!

Mitt skärp runt midjan gör det en aningens svårt att andas men det är sånt man får ta. Syrebrist är en småsak i jämförelse med att vara snygg!

Jag har inte ätit idag mer än frukost, jag vet vad det här kommer att innebära; Illamående, karatefylla, galenskap och alldeles alldeles för mycket av det roliga. 

men ändå..

Det är för jobbigt att göra mat.  




Ikväll ser jag lite ut såhär


Fifififilura



Lycka mina vänner är att vakna upp i ett tillstånd som kan beskrivas som mindre bra och inse att det står en stor godispåse nere vid tvn och väntar på en. Så med munnen fullproppad med choklad sitter jag och kollar på vinterstudion.

Gårdagskvällen var ruskigt kul! Orkar inte ge detaljer men ja, det var bra!

Mi bild av poliser fick sig dock en rejäl törn igår, alla mina fördommar kastades runt och några fick till och med packa ihop och dra. Vi blev nämligen stoppade av dem inatt, två pers för mycket i baksätet och det gick lite för fort. Fyra medelålders poliser ber oss vänligen stiga ur och står sedan och pratar mycket mycket trevligt med oss i tio minuter innan föraren fick åka hem med fyra personer och sen komma tillbaks och hämta de andra två.

Inte en endaste krona i böter utan alltigenom vänliga ord och leenden om än med en liten varning om att man inte ska göra så.



Fina tjejor :)



Jag vet. Jag är snygg.


Fredag

Ligger här i sängen och drar mig, så jäkla härligt att vara ledig så det finns inte!

Min att göra lista idag:

1. Äta frukost
2. Klä på mig
3. Åka till Torsby
4. Fika
5. Klippa mig
6. Åka hem
7. Städa
8. Duscha
9. Dra på mig smink
10. Partaja


fasen vilken überhärlig dag! :)

Nitro Cirkus

Sitter och tittar på Nitro Cirkus på mtv. För er som inte sett detta är det ett programm om störda grejer gjorda av störda personer.

nu till två funderingar.

1. Hur i hela friden kommer man på att man ska åka trampbil nerför en ravin och sen flyga ner med en fallskärm. Vart någonstans börjar tankebanorna forma denna idé? och vad finns det i dessa personers hjärnor som inte finns i min för att de ska tycka det är en ypperligt rolig sak att ägna sig åt. Självmordsförsök, nog måste det väl finnas effektivare sätt?

2. Varför är det alltid bara killar som gör sånna här program? det är inte det att jag har fördommar, jag undrar bara.








http://blog.oneplusinfinity.com/wp-content/uploads/2009/02/normalize_jpegjhtml.jpg


Sådär en torsdag

Nu är jag ledig i två dagar :) SÅ HIMLENS GÖTT!

vad jag ska göra med den tiden återstår att se, det som finns att välja på är skidåkning, skidåkning alternativt skidåkning.

Fast kanske om man skulle ta och åka en sväng till Karlstad, eller sälen :) det spörs. Nu blir det att simma, springa och sen spela basket.

Jag är så hurtig så jag får rysningar ibland.




Galet snygg roomie


Pjäxor

Jag har dödat min kropp idag. Har världens konstigaste knöl efter pjäxorna, ont så in i bängen gör den!

Men inte så konstigt kanske, har räknat ut att jag idag har haft på mig pjäxor non stop i 20 dagar i rad. Jag kan bara anta att knölen är någon form av varning om att de snart försätter sig själva i strejk. Men jag har en mycket glädjande nyhet att förtella för mina arma fötter, Imorgon ska jag inte ha en endaste pjäxa inom en radie av en meter från mig.

ICKE!

Jag jobbar nämligen på annan adress än skidbacken imorgon, aktivitetsbokningen för att vara mer specifik, och det ska bli så utomordentligt underbart att se alla de andra stackars skidlärarna som får springa runt i sina obekväma elefantskor.

Gött säger jag bara. Gött.

Matlådor

Det här med matlådor.


Jag vet att jag har sagt det förut och jag kommer med all säkerhet säga det igen. Jag hatar dem.


Att göra en matlåda kräver fyra grejer;


Att man vet vad man ska göra
Att man har det man ska göra hemma
Att man kan laga det man ska göra 
Att man vet vart man har sina burkar.

Inget av det här klaffar någonsin ihop med min morgonverklighet.

Speciellt punkt nr 1 vill aldrig sammarbeta. Jag vet inte om det är jag som har en förundransvärd brist på fantasi eller om alla har detta problem men jag vet verkligen ALDRIG vad jag ska laga. Och det slutar oftast med att jag efter att ha tänkt i flera minuter skrammlar ihop ytterligare en rätt med köttfärs och tacokrydda i. Bara köttfärs och tacokrydda.


Idag blir det dock variation ska ni veta, jag har slagit på stort. Idag blir det nämligen pasta och pesto. Det ni.

Nu vet ni det.




260110

Sprang till hallen, snackade ruskigt mycket skit och sen så sprang jag hem.

Produktivt!


Nu har jag smällt i mig två mackor och en extraordinär smoothie och har vissa planer på att gå och duscha och sova. Jag tror jag inte skulle kunna ha det bättre.


För övrigt har jag fått ett jobberbjudande i Argentina :) Buenos Aires för att vara mer specifik. jag håller allt öppet och vi får helt enkelt se, finns andra grejer jag hoppas mer på men jag säger verkligen inte nej!



Godnatt

Koffeintabletter

Har knaprat så mycket koffeintabletter så jag typ har ryckningar i benet.

Kan typ inte ens sitta still på stolen eftersom nån konstig form av energi får mig att hoppa upp och ner på stället.


Men det kan inte hjälpas!

Om inte någon kan uppfinna en magplatta med alternativ energitillförsel genom nån form av superavancerad teknik eller helt enkelt sömn på flaska. Ja då kommer jag få knapra mina tabletter tills till och med mina näsvingar får ryckningar och inte kan vara still


Då eventuellt, (notera eventuellt) ska jag överväga att sluta med dem.


kanske kanske en liten glimt

Jag tror det blir sol idag! :)

ojojoj


Nu är det stora grejer på gång.

Beslutsångest

har inte riktigt fått reda på om jag får ledigt den 5-6 än

men grejen är atatt det någonstans vore tacksamt om jag inte fick ledigt.

Visst skulle jag bli skitsur! skulle stå och gapa om livets orättvisor och hur taskigt det är av dem att inte ge mig ledigt och bla bla bla, men samtidigt skulle jag slippa ta ett aningens omuntert beslut.

Nämligen huruvida det är värt att svälta ihjäl bara för att få komma hem.


Min lön denna månad var nämligen minst sagt väldigt tja.. osaftig. Och vi kan ju konstatera att min sympatishopping i lördags knappast gjorde situautionen bättre.


så..


Antingen dör jag av hunger och får se min älskade stad eller så struntar jag i att åka hem och ruttnar här i lägenheten men med mat i kylskåpet.


Svårt.




Proppmätt

En aning trist att börja varje inlägg med att skriva att jag är sjukt trött men faktiskt.. idag är inget undantag!


Åka skidor med glasögon gick ju över förväntan, om man bortser från det faktum att jag såg lite ut som en hobbit med glasögonen utstickandes.. det gick så långt att en unge pekade på mig och skrattade. Men jag slog ner han och sen så skrattade han inget mer efter det.

inte i mina tankar i varje fall.


Är så jäkla mätt för övrigt, mår liksom illa. Får ju eventuellt skylla mig själv. Grejen är den att synden har varit stor här i bangla idag.. inte nog med att jag skolkade från clinicen, nej jag tog det hela till en annan dimension genom att köpa pizza OCH godis OCH dricka O'boy OCH smälla i mig en ciabatta med skagenröra. Allt innom loppet av tre timmar.

Min mage har satt sig själv i strejk och vägrar sätta igång någon matsmältning i ren protest över denna socker och fettchock. Detta har resulterat i att min mage är tre gånger sin vanliga storlek (kommentarer undanbedes vänligen men bestämt). Så ni behöver inte oroa er över potentiella graviditetstykten imorgon, det är bara min mage som hävdar sin rätt till en normal diet.

Fel människa att sitta på kan man väl kanske kunna påstå.


Urk.


frukost

Hård dag att gå upp på! sov så himlens dåligt inatt, var så mycket att tänka på och sen när jag väl somnade vaknade jag hela tiden.. jobbigt!

Kommer ha en sjukt lång dag idag, massa grupper och ska till och med ha en döv elev idag. Visst är det kul men hade verkligen velat ligga kvar i sängen och sova!

Men ny dag och nya möjligheter som det så vackert heter, idag är det måndag och på måndag kan man få besked :) Bara det blir rätt besked så ;)

Nähä om man skulle ta och kasta på sig några lager med kläder till och sen åka iväg och stå på ski. Kan ju bli spännande att se hur det går att åka med glasögonen på


Blind

Kan för övrigt tala om att jag tog sönder en av mina linser igår.

hur i hela friden då undrar ni och ja, jag får väl säga att mina egna funderingar är inne på samma spår


Det är dock mitt min minsta fundering, en mer angelägen fråga är hur i hela friden jag ska klara av att jobba ända till på torsdag innan mina linser kan komma att dimpa ner på anläggningen. Idag testade jag att åka med bara en lins i och tja.. om man bortser från det faktum att jag gjorde världens vurpa, hasade mig ner för alla backar, inte kunde använda mina googles och såg ut som en nybörjade på gul nivå så gick det ju över förväntan.

jaja utmaningar ska ju vara roliga så visst, kom måndag utan syn.


Bakpotatisarna blir aldrig klara, det kan vi ju konstatera. Kanske lagom klara till lunch imorgon.


har vi tur så kanske till och med till frukost.

241010

Riktigt härlig dag!

Blev ingen längdskidåkning eftersom jeanette och victoria inte ville så jag och Sissel tog oss några åk nerför och satte oss sedan uppe på toppstugan med varsin muffins och chokladmugg, mysigt!

Efter det så storstäd av hela lägenheten och nu förberedelse inför mysmiddag ikväll! Bakad potatis med skagen- och tonfiskröra ska det bli! Känner mig ruskigt duktig om jag får säga de själv :)

Satt och tänkte lite innan och det slog mig att halva säsongen strax har gått.. helt galet. Jag vill verkligen inte att det här ska ta slut! får typ ångest när jag tänker på det ju :( Vad ska jag hitta på om dagarna om jag inte kan åka skidor?!? kommer bli så galet tomt. Och att komma hem till en tyst lägenhet, inga sambos som man kan sitta och snacka skit med hela kvällarna.. Nä fy blir nästan tårögd av att tänka på det ju :(


Fick ett väldigt väldigt glädjande besked häromdagen förresten :) Vill dock inte säga för mycket än utan vi får helt enkelt se hur det går. Men håll tummarna för mig allihop för att det går vägen!!


Nu ska jag iväg och hjälpa Sissel med rörorna så maten står dukad och färdigt när dom andra kommer hem :)



längdåkning

Nu ska jag testa längdåkning :D


ingen bakfylla, ingen ångest bara en massa jäkla glädje


PÖSS

Det är bra, bara bra :)

Tonight's gonna be a god night ;)


Bara för att jag har bestämt att det banne mig ska blir det! :)


Jag bara jag bestämmer!


Lång väg kvar tills vuxenpoängen stannar

Nån gång ibland köper jag en kvällstidning. Jag känner mig nästan lite vuxen som slänger ner tidningen bland mina väl utvalda matvaror och med viktig min betalar för den.

Betalar för att läsa om nyheter liksom. Som om jag verkligen var så vuxen att jag brydde mig.

Sen så åker jag hem och packar upp all mat, slänger mig i soffan och glömmer helt bort att tidningen existerar. Lagom tills jag upptäcker den är alla nyhter historia och det kan kvitta att läsa den. Tio kronor rakt i sjön. Varje gång.


Tragiskt.





Träningsvärk

Ett tag trodde jag att jag faktiskt vant min kropp vid all denna träning så mycket att jag inte längre skulle få någon mer träningsvärk.

haha.

Sicken enfald.


Jag har så jäkla ont så det ska bli mycket spännande att se hur det blir med att "använda hela kroppen" vid åkningen. Just nu känns "stel som en pinne" en aning närmare det jag kommer ägna mig åt att åka som.

Vilket glamouröst liv jag lever.

Hyper

Jag är helt galet slut i kroppen efter skidåkning från nio, sen brädåkning, sen gym och sen en löprunda till hallen.

Nu ska jag sova!!!

skitmaskin

Blir snart vansinnig.

Har väntat i över två timmar på att den där jäkla tvättmaskinen ska bli klar. Men icke. Den går och går och går.

Jag börjar fundera lite på om det försöker tvätta bort färgen på kläderna.



Alla mina underställ är däri så antingen kan jag sova och frysa ihjäl imorgon. Eller så dör jag av sömnbrist men har torra underställ.



Svårt val det där. Känns lite som det går på ett ut.


Det där med skidåkning

Sjukt bra dag!!

hoppade lite på gupp med mina grupper och körde lite "off pist" haha :P en lite vag definition av off pist men det var inte riktigt i backen iaf :) så himlens kul att se vuxna människor nästan kissa på sig av skratt för att de flög så dant :)

Clinicen var ruskigt givande och kul! kännde faktiskt riktigt stor skillnad efter lektionen, sånt är härligt! Fortfarande nervös för uppåket men det börjar kännas som att jag har allt bättre förutsättningar. Ska be någon av de som är uppe på steg fyra att åka med mig en dag och peta lite på min åkning. Men det är sjukt ändå vilken skillnad det är på hur jag åker nu och första dagen!

Imorgon blir det skidåkarfrulle på Brant's och sedan ut i backen med josefin och filma, ska bli kul att se mig själv åka. Så svårt att ändra på saker när man inte riktigt vet vad det är för fel man gör :) Tror mitt största problem är att jag har svårt med kantingen åt vänster håll och att svängarna blir ganska ojämna däråt eftersom jag inte vågar lägga över så mycket tyngd på ytterskidan som behövs.. men det är bara att träna, träna och träna!

Fy bubblan vad jag älskar det här med skidåkning!

200110

Sitter här med min gröttallrik och funderar på hur jag bäst ska införskaffa energi denna dag.. det givna svaret blir nu som alltid; koffeintabletter. Inte det mest hälsosammaste kanske men utan tvekan det mest effektiva.

Det sorgliga är att jag inte har några hemma så får väl pallra mig bort till likenäs innan clinicen och roffa åt mig några burkar.

Var så ruskigt trött när jag vaknade, min kropp vill verkligen inte hänga med mer. Men imorgon är jag ledig! :D fast jag ska ju iof åka skidor ändå men ja.. tanken på det är härlig :)


har för övrigt bett om ledigt den 5-6 februari, detta mina vänner innebär att jag kommer vara ledig från den 4-7 vilket i sin tur leder till att jag kan åka hem :D ÅÅHH vad jag längtar!!! man kanske inte ska ropa hej förrän man är över bäcken dock, jag har inte fått det beviljat ännu.. så håll tummarna!!

Borsta tänderna, pilla i linserna och sen iväg för att myckla på sig pjäxorna och åka upp i gondolen.


Det här blir en bra dag! :)

fysisk utmattning

Blev så sur på internet så kastade mig i sängen för att tjura en liten stund och somnade. Vaknade precis med lite feber och en helt sönderkörd kropp.

Usch jag orkar inte riktigt hålla det här fysiska tempot utan att vila, 13 dagar i sträck med jobb och sen så ska jag ju åka och filma på min vilodag så jag vet inte ens hur många dagar det kommer bli. Det är ju så himla mycket träning efter arbetet också, hallen två gånger i veckan, clinics som är skitjobbiga tre gånger i veckan, styrketräning blir det ju några gånger, löpning, simmning..

ja fy bubblan säger jag bara



bara lite sådär

Fått någon dille på digestivekex.. så gudomligt goda!! kanske inte världens nyttigaste middag men jaja

Kom nyss hem från jobbet, riktigt bra dag har det varit! Härligt när grupperna verkligen vill lära sig och man kan få till lite utmaningar, stannade kvar en stund efter och övade lite på stora runda svängar. Härlig att åka sådär mot eftermiddagen när det inte är så mycket folk kvar i backen, både för att det är plats men också för att det ärfaktiskt är riktigt roligt med snövallarna som bildads och man kan flyga över :P

men om man skulle ta och åka iväg och simma lite och sen gå till hallen och spela någon form av bolllekar, kan bli kul!

smarthead

Jag skrev ett långt och utförligt inlägg om dagen och hur allt har varit

sen så klickar jag ner internet utan att publicera det.


smart.


jag orkar inte skriva omdet så ni får nöja er med att veta att jag, sissel och jeanette rullade hem till carro och bakade världens rinnigaste kladdkaka och sedan satt och möglade oss framför en sjukt dåliig film hemma sen. Kan också tillägga att min kropp snart kollapsar av fysisk utmattning och jag har skidskola imorgon. Suck.


Men allt är bra och jag är glad

tummen upp för det :)

Partaj

Hemkommen efter en riktigt kul kväll!

After ski med SLAO gruppen och sen hem duscha, klä på sig nåt lite fräschare än underställ och så iväg på förfest i apotekshuset :) Riktigt, riktigt kul verkligen!

Men fick allt hålla mig nykter då jag ska stå på skidorna klockan nio imorgon igen :)


Det känns bra nu :) faktiskt, bätte än på länge. Vissa saker gör mig aningens förvirrad, men det finns en viss glädje i det även om det inte borde göra det, äh ja de spörs :)

Nu måste jag sova så man orkar med några effektiva skidtimmar imorgon!



150110

Sitter här med tre böcker och råpluggar. En fredag.


suck suck, inte trodde jag det när jag tog dte här jobbet precis. Men jag måste erkänna att det är väldigt intressant! Skidåskådning, skidteknik och kommunikation och så prov imorgon :) Sen är steg 2 näst intill färdigt.. "endast" uppåket kvar, fy bubblan så nervös jag är för det redan.

Den här veckan har verkligen varit toppen, det går inte en dag utan att jag känner en sån där stor lyckobubbla fylla mig för att jag gör det jag älskar mest av allt i världen. Om någon hade sagt det till mig för bara några år sedan hade jag skrattat mig till döds, skidlärare var aldrig ens en fundering. Det går inte riktigt att beskriva hur mycket jag har utvecklat min skidåkning sen jag kom hit, om man jämför första dagen med nu så är det helt galet vilken skillnad det är.. Och jag älskar det!

Jag vet inte riktigt hur framtiden ser ut, men jag börjar känna mer och mer att en fortsättning inom skidläraryrket inte är en omöjlighet. Jag ska i alla fall ta steg tre. Sen tror jag steg fyra och examen inte ligger långt efter. Nästa säsong är jag väldigt sugen på att åka och jobba i exempelvis österrike eller liknande, måste bara hitta på något under sommaren.

En idé är att åka till irland och ströjobba, eller så woofa i spanien i maj och sen så åka till israel över sommaren för att lagom till vinersäsongen kunna söka skidlärarjobb igen. Eller så flytta upp till mamma över sommaren och jobba i sthlm och tjäna ihop lite pengar. Jag vet faktiskt inte.. samtidigt känner jag ju inte direkt att pengar är det viktigaste.


Har inte riktigt orkat engagera mig i framtiden än, lever för mycket i nuet men det är bara bra :)



men böckerna ropar på mig igen så jag får väl sticka ner näsan i dem igen!



galen skit

Jag skulle vilja skriva ett inlägg om hur det är och kanske lite tankar och sånt men jag orkar helt enkelt inte. Kom hem för en timme sen och har bara hunnit äta, ska duscha och sen så får jag vackert hoppa i sängen för att orka åka imorgon.

Det borde stått i anställningsavtalet att man avstår från all fritid när man börjar jobba här.

Jag är stel i varenda muskel och min kropp helt slut.




Utbildning steg 2

Helt slut i kroppen efter en dag späckad med effektiv skidåkining och sen en timma på gymet. Känner verkligen att utbildningen är givande men är väl inte helt förtjust i denna instruktören.. han vi hade sist var mycket bättre! Känns dock lite som att jag fortfarande står på skidor även när jag tagit av dem, helt galet mycket skidåkning är det! Och imorgon är det clinic igen .. och på fredag.. och tre gånger i veckan hela säsongen ut utöver denna utbildning och allt skidlärarjobb


galet. Men kul som attan!


Lite bilder från dagen :)








Min älskling



Den fina lilla pärlan <3


kalla mig gärna tönt men det är med kärlek jag skrapar rutorna på min älskling varenda dag, aldrig sviken av denna superbil, trots sina skavanker och 18 år på nacken ställer den upp och startar i -30 varenda dag, och inte nog med det utan den får agera starthjälp åt alla andra bilar hela tiden :)

Det här är kärlek ska ni veta.


Sliten

Vaknade sliten som attan.. vad härligt det hade varit att vara ledig hela dagen men jobbar ju bara från tre till åtta så det är väl rätt okej ändå :)

nu ska jag banne mig dra på mig undrställ och löparskor och ta mig en löprunda!

Negativt

Hemkommen från Brant's, tidigt ikväll men hade verkligen så jäkla tråkigt!!

Åh jag känner verkligen att jag inte vill vara här ibland, fryser röven av mig varenda dag för någonting jag inte ens tycker är kul.. ja är det bara jag som inte riktigt finner logiken i det hela?

Det är ju sanningen liksom, ibland vill jag inte vara här för fem öre.. överskattat måste jag säga. Självklart finns det stunder då jag har skitkul och jobbet som skidlärare är sjukt underbart men över lag så tror jag fasen att jag hade haft det roligare hemma. Jag är verkligen ledsen över att säga så men det är sant.

Hade jag fått ett annat jobb hade jag nog sagt upp mig ganska så direkt här, som det är nu måste jag ju stanna för jag har ju inte råd att gå arbetslös. Vissa lägen är så jäkla svåra att hantera.


jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.


jaja, en sak som är ganska så garanterad är ju att jag inte tänker gå ut något mer de närmsta helgerna! helt värdelöst att ha så tråkigt som ikväll.

Nu blir det skidåkning av!

Nu skiter jag i det här! 

 Förkylningen kan gå och gömma sig för jag vägrar sitta här som en degboll medans solen skiner från en klarblå himmel. Så nu ska skidorna på och så ska jag slänga mig utför backen :)

yepp, så ska det bli.

smulpaj och let's dance

Har tackat nej till allt vad festande heter och sitter här med mina roomies och äter hallonpaj och tittar på let's dance :) mysfaktor.

känner mig dock en aningens tjock efter pajen och så massa varm choklad och grädde uscha buscha

men imorgon ska jag fasen ut i backen förkyld eller inte och åka hela dagen och på söndag ska jag trotsa den blivande baksmällan och gå och hänga på gymet ett tag. Banne mig om jag inte måste börja träna igen!!


jävla skjitförkylning

Det vore trevligt om det faktiskt skulle hinna gå en hel minut mellan gångerna jag måste snyta mig. Ännu trevligare vore det faktiskt om jag kunde bedöva min näsa.

Ni vet den där leken man kör med små barn, när man låtsas att man tar deras näsa och att tummen ska föreställa den sedan. Så praktiskt det vore om det faktiskt var genomförbart, det skulle förenkla min vardag avseärt om jag istället för att konsumera tonvis med näsdukar kunde ta näsan i handen och bara tippa den upp och ner

men inte, jag springer här varannan sekund jag


nu skiter jag i den här jäkla förkylningen och tar en lång promenad

sjuk

Great. just GRÄÄJT

Jag är sjuk.

Cliniken var skitrolig.. ja, alltså för dom som faktiskt fick tillfälle att vara med. För dom som inte låg hemma inbäddade med massa feber och 3 kilometer snytpapper bredvid sig.

Jag blir så trött!! ledig i två dagar och det vore ju något fel på världen om min förkylning skulle hittat en lämpligare tid att slå till på. Så nu sitter jag här i min fula soffa med några burkar nässpray och tittar drömmande på den strålande solen och tänker att jag i detta nu hade kunnat stå på en bräda högst upp i storbacken och haft det gött.

Men icke!

så nu får jag sitta här med min rinnande näsa och svullna ögon och hata världen.


Dynga!


break up

Tittar på "The break up" och undrar lite hur det kommer sig att den ligger i genren komedi. För min del tycker jag att den är fruktansvärt tragisk och sorglig.

Det är snart två år sen det tog slut mellan M. och mig och det var länge sedan jag kände ens det minsta lilla men trots allt kommer jag ihåg hur jävla ont det gjorde att bryta upp efter tre år. Att gå åt olika håll och stå på egna ben när man varit så tighta och delat precis allt. Att göra en komedi om något sådant övergår mitt förstånd.

Imorgon är jag ledig! otroligt härligt men inte hjälper det min sömn då jag måste stå med skidorna på i backen klockan åtta på morgonen :S usch och fy och blä. Clinic ska det bli, men ser faktiskt fram emot det. Det ska bli banåkning och eftersom jag aldrig testat det innan känns det som en rolig utmaning. Efteråt tänkte jag åka bräda hela dagen, måste verkligen hitta tryggheten på det också just nu känner jag inte rikigt att jag vågar fullt ut :) så en heldag med en bräda och relativt lite folk i backarna hoppas jag ska finslipa min teknik lite. Målet är ju att  i slutet av säsongen klara en bakåtvolt på bräda i Air bagen ^^ haha spännande!

men nu måste jag sova så man åtminstione är lite utvilad imorgon

Skrutten

Helt galet. Min bil startade imorse.. det har varit ca -30 imorse och han startade. Jag är helt mållös.

Men man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken, var tvungen att stänga av den eftersom jag inte ska åka förrän om en timme. Det var för att Sissel behövde starthjälp till bilen som jag sattde igång honom.

jaja det var ju en spännande morgon :)


sprickor i isen

Hittade gamla bilder på bdb.. korkad man är egentligen som tittar men ja nu gjorde jag det och så sitter jag här med en bunt gamla känslor och minnen som bultar på hjärtat.

äh ja det är som det är.


Idag var det om möjligt ännu kallare än igår. Sjukt. Men faktiskt otroligt härligt ändå :) Mina grupper var underbara och riktigt kul hade vi! Dock ska det bli skönt att jobba inomhus imorgon och sen så vara ledig fredag och lördag :D

kroppen känns lika mör som efter en dödsträning så tror nog allt det får bli sängen strax :)


Ge mig en sovmorgon

Jag vill inte vakna klockan sju imorgon.

jagvillintejagvillintejagvillintejagvillintejagvillinte!!!



nej.



jag vill verkligen inte.

köldskadad

Idag frös jag ihjäl, på riktigt.

det var så sjukt kallt så jag trodde jag skulle få krupp. Och till råga på allt så när jag precis trodde att min sista lektion var slut ja då ringer de och säger att det står en kvinna och väntar på att ha privatlektion och hon kan bara engelska.

så det var bara att masa sig upp till toppen och börja snacka svengelska, kommer vara kung på engelska, danska och norska efter den här säsongen.

kokar soppa nu, mm så gott de ska bli!

Frukost

Den oändliga historien och en tallrik gröt kan ju inte annat än skapa en härlig morgon :) Kanske ännu trevligare om man faktiskt kunnat se hela filmen men nu är det bara att pallra sig iväg till jobbet och myckla på sig pjäxorna igen :)


Sweet

Glasstime

Ben och Jerry Alaskan baked <3

för tillfället har jag inget mer att tillägga.

Min bil är draken i min sagovärld

Helt slut efter en sjukt lång dag på jobbet, kändes som horderna av folk aldrig skulle ta slut.

Nu sitter jag iaf i min lilla säng och ska väl strax sova. Konstigt ändå hur fort det har gått att känna sig riktigt hemma här på villavägen :) Känner verkligen att det är skönt att ha kommit "hem" efter en hel vecka i stuga. Hade dock varit ännu skönare om man hade kunnat sova ut riktigt imorgon med, men icke! halv tio är det bara att stå på toppen och välkomna ännu en grupp av stjärnglidare ;)

Min bil är det största orosmoln som hägrar på min himmel, jag tror eventuellt att den kanske blir min död. Om inte annat så av den ofantliga skräck som tar mig i besittning varenda gång jag sätter mig bakom ratten. Det är alltid lika spännande att se om den klarar av att ta sig mellan sysslebäck och branäs ännu en dag. Vad jag gör den dagen då svaret blir nej återstår att se.

Missförstå mig inte, jag älskar min bil. Dock kan jag tycka att det är en aning besvärande för min fortsatta hälsa om jag i fyra månader till ska sitta och hålla andan i 1,2 mil i taget två gånger om dagen. Inte för att jag är någon expertis på medicinska fenomen men jag vågar nog anta att det kan vara en aning skadligt att sitta med hjärtat i halsen och vara blå i ansiktet av syrebrist för att man inte ens vågar andas av rädsla för att batteriet ska dö.

men men, ingen idé att måla Fan på väggen. Än så länge rullar den ju framåt.


Gammal klassiker återupptckt idag; Elton john, Blue - sorry seems to be the hardest word

Tilltro, acceptans och en jäkla massa (själv)insikt

Nu åkte dom hem :( hade gjort nästan vad som helst för att kunna följa med dem! men nu är jag här och får väl göra det bästa av situationen.

Det vore synd att säga att jag låg hela natten och grubblade, snarare slocknade jag som ett ljus och sov mig igenom världens kalabalik på övervåningen. Men lite hann jag med att tänka i alla fall.

Det är så lustigt, hemma var jag alltid den där som visste precis hur jag ville ha saker och ting, eller.. jag kanske inte visste hur jag ville ha det, men jag visste definitivt hur jag inte ville ha det. Här däremot, har jag blivit fruktansvärt osäker och flackande.. jag vet verkligen inte varför, kanske för att så mycket tid och energi går åt till att hitta vem jag är och vad jag vill. Saker jag egentligen inte bekymrat mig om tidigare.. herregud, Tilltro har ju varit mitt ledord så otroligt länge och bara på några veckor har jag slängt bort all tilltro jag någonsin haft.

Jag menar, när har det egentligen INTE löst sig? det gör det ju alltid men man kan ju knappast sitta och tro att det gör det om jag ska gräva ner mig.

Den tredje januari 2010. Visst hade det varit mer symboliskt om det var den första, men bättre sent än aldrig är det väl och jag tro jag sakteligen börjar återfå min insikt. Det är ju inte det att jag inte bryr mig om något längre, för visst kommer det komma stunder då saker är jobbiga och jag inte vill eller orkar mer. Men inte någon kommer kunna springa ifrån det, det är väl det som är livet. Dock är det min och enbart min inställning som bestämmer exakt hur jobbigt det kommer bli. Varför välja att fokusera på det negativa när nästan allt runt mig är positivt?

Nytt år, nya möjligheter är det väl man brukar säga.


Så ja. Nu jäklar ska jag ge mig själv chansen till nya möjligheter.

Om och om och om igen

Jaha. Hur ont ska det få göra innan det går att radera? Jag vill hem. Härifrån bara.

nu äre de

BNu är de fääst!! :D

ge mig nässpray!!

tanken på min säng är det som har hållit mig uppe denna dag, jag har riktigt känt känslan av en mjuk kudde under huvudet och ett varmt och gosigt täcke runt mig. sova sova sova hela natten och vakna sådär härligt utvilad imorgon.

haha.

tji fick jag.

Något som inte funnits med i den här bilden är en näsa som vägrar sammarbeta över huvud taget. jag står på randen till ett nervsammanbrott då jag är så jäkla täppt i näsan att någon lätt hade kunnat köra upp ruttna ägg i den utan att jag skulle känna något.

Jag har vridit och vänt på varenda liten väska i hela jäkla stugan men icke. Inte ett enda nässpray i sikte.

Så jag som sett fram emot en natt fylld med rogivande sömn kan ju bara vinka godbye åt den illusionen och dystert säga hej och välkommen åt det helsike som kommer infinna sig så fort jag lägger mig och inte kommer kunna andas. SUCK!


shit och pitt och mandelröv.


galen trötthet

Ååh är så sjukt trött!

Kollade på Monster v.s Alien innan och somnade. Konstigt ändå, drack en endaste öl igår men känner mig tio gånger mer bakis än de som fick i sig typ hälften av allt drickbart på Brant's. Men å andra sidan blev det bara tre timmars sömn också.

fackelslalomet var riktigt mysigt, klart man kanske hade velat skåla in det nya året med folk man känner men det var ritktigt härligt att lotsa ner alla fulla och glada människor nerför backarna. Det var sjukt mycket folk på Brant's och jag höll på att dö av värme när man stog och dansade.

tråkigt dock att nathalie åkte hem idag :( Skulle vara helt underbart om hon hade jobbat här denna säsongen också. Nu är det så mycket negativt att fokusera på, men äh ja jag vet att jag kan klara det! och så farligt är det inte, det är bara ibland det sticker till.

Imorgon blir det skidåkning hela dagen! och sen så partaj i bangla! det blir sköj!!



RSS 2.0