Ny adress

http://lewandowskas.tumblr.com/

Nu är det bytt!

Blogg.se strulade så megamycket vid användning med iphonen att jag gav upp. Så nu kör vi Tumblr!

http://lewandowskas.tumblr.com/

Sommarnatt

Åhh, hade helt glömt hur jäkligt det kan vara med ljuset här under sommartid. Det blir aldrig mörkt, och min sömnrytm rubbas nåt så helvetiskt.

Grus i ögonen och näst intill illamående av trötthet, jobba!

I love you unconditionally

Hade en låång pratstund med älskade Taru igår på skype. Gud, alldeles för länge sedan vi fick tid att prata.  

Läser boken "Konsten att läsa tankar" av Henrik Fexeus, där han skriver om kommunikation människor emellan. Att för att skapa den bästa möjliga förutsättningen för att komunicera ska man på olika sätt anpassa sig till den människan man talar till. Osynligt "härma" hen lite. Då läser hens undermedvetna av att man är på samma våglängd och uppfattar en som någon man klickar med. Taru är en av ytterst få människor i världen jag utan att anstränga mig den minsta lilla automatiskt alltid hamnar på samma våglängd som. Lite tankeläsning ungefär. 

Nåväl, det jag ville ha sagt var att jag saknar henne nåt så makalöst. 

MEN nu är det ju så underbart att jag cirkus den 23 augusti ska avlägga en visit hos henne och den där makalöst vackra ön jag nu tycker så mycket om. Ciao bella Sicilia, presto ci incontreremo!









Finaste grejen är att man kan välja själv

Ja, nu var det sådär väldigt länge sedan jag bloggade.

Förklaringen ligger mest i att jag inte haft något intressant att blogga om. Har de senaste månaderna varit nere i en ruskig svacka och känner inte att jag vill skriva i sådana perioder. Det finns liksom inget att säga inne i det där negativa och svarta. Men nu så, nu är jag back on track igen. Hur mycket energi som helst och massor av förväntan inför framtiden.

Framtiden ja, vad sker? Det blir inget Sydney. Eller ja, inte nu i höst i vart fall. Vi får se lite nästa höst. Nya planer är gjorda och ganska så definitiva. Vill ha allt bokat och färdigt innan jag basunerar ut det helt dock. Men tiden för att lämna Gol är inne och sista dagen är satt till sista juli. Två månader to go alltså.
Yeey!









Men fy bubblan vad jag kommer sakna alla de här galna människorna ♥


RSS 2.0