090930

har suttit bänkad framför tv:n nu hela kvällen med massa tårta :D pappa fyllde nämligen år idag och jag i torsdags så vi slog ihop allt :)


Den Stora Kärleken.

DEN stora..

Finns det bara en alltså?

en chans, en enda chans att göra vad man vill med..

Tänk på de över natten.

I'm back

Åh förlåt mina kära läsare! Har tappat så många av er under de här uppehållet men nu ska jag be att få tala om en glädjande nyhet :D Jag har köpt en data och har alltså nu tillgång till internet hela tiden :D alltså blir de nya uppdateringar FLERA GÅNGER OM DAGEN ;)

Ikväll sitter jag och ska kolla på Idol så just nu hinner jag inte skriva ett supersmart inlägg ;) har dock spånat en del och har lite intressanta tankar att dela mer er :) Haha usch vad flummig jag är ikväll :) käkat massa koffeintabletter :P

Nu kollar vi på Idol mina kära vänner :)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Jag kvävs.

Jag vet att jag är löjlig, att jag inte har anledning att känna så här men jag gör det. Får panik och slår ifrån mig. Har umgåtts med S. nästan varje dag och ibörjan kändes de verkligen jättebra, han är så otroligt underbar men ändå..


Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får de där jobbet i Branäs. Vill bara iväg, skapa mig något nytt och börja med mitt liv. Är så trött på allt de här jobbiga som är här nu. Och jag kan inte låta bli att vara arg på mig, allt var så bra och så var jag tvungen att komplicera till allt.. Det är nog genetiskt.

Slå mig gärna hårt i huvudet men ibland så saknar jag lite.

Det spörs

har lite dåligt samvete för den senste tidens dåliga uppdateringar men de har hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden

Sitter hos S. för tillfället.. har umgåtts med han ganska mycket den senaste tiden och måste erkänna att det känns otroligt bra! han är så otroligt gullig och jag vet inte varför men känslan när jag är med han är inte riktigt som jag kännt innan.. han är så troligt intelligent och det finns nog inget ämne vi inte kan snacka om.. men samtidigt är jag så väldigt rädd att det ska bli som de har varit. och egentligen varför skulle de inte bli de?

men kanske är de så att de bara är att ta en dag i taget och se vart livet leder en

För övrigt var jag på en anställnigsintervju i Gbg igår :) mahkänslan säger att de gick väldigt bra men jag vågar inte säga så av risk för att jag ska bli väldigt besviken om de visar sig att det inte gick så bra som jag trott... men jag måste nog skrya lite om min förmåga att köra bil ;) hehe.. att hitta ut ur Gbg med mitt lokalsinne mitt i värsta rusningstrafiken är inte något alla skulle klara av så galant ;) och speciellt inte utan att drabbas av panik

Men håll nu tummarna för mig!

:)

Bild på mig från gårdagen :)
träffade på världens härligaste människor och det var en allmänt skitrolig kväll!
Sånt gör vi tummen upp för


090905

Sliten efter massa festande.. ikväll blir det inflyttningsfest :D

Har träffat R. nu och han är verkligen hur jäkla snygg som helst! men grejen är att spänningen börjar försvinna.. och utan den finns inget alls för känslor har jag inte en tillstymmelse av :/

Fasen jag är så nöjd med mitt liv nu, trots alla kärlekskomplikatiner har jag aldrig känt mig såhär stark och självtändig och jaa.. optimistisk, är bara så rädd att allt ska raseras för har ju inget att backa tillbaka på :(

Mina ögon faller igen :(  USCH så trött jag är

because it's like that

Att vara vänner. Egentligen onödigt. Jag vet att det inte går, men ändå.. han är en underbar person. På ett sätt vill jag inte förlora all kontakt men samtidigt är de dumt att göra samma misstag två gånger.

jag vet inte.


Ikväll ska jag ju träffa R.  Har egentligen ingen lust alls att åka dit och d känns som att det kommer bli stelt, jobbigt och bara helt onödigt. Men vet inte vad jag ska skylla på att jag drar mig ur? huvudvärk? jobb?

Men nej, jag vill inte längre vara den som flyr från det jobbiga, den som stoppar huvudet i sanden. Jag vill vara någon som står för det jag tycker och som tar tag i det som är jobbigt.

Istället för att vänta att saker rinner ut i sanden ska jag skapa mina avslut själv.

Nu vad man ju vuxen :)

Nu har jag sovit första natten i mi nya lägenghet och JAG ÄLSKAR DEN!! hur underbar som helst på 60 kvadrat med otroligt stora fönster, ljus och rymlig och ensöt balkong :) Ska ta kort så ni får se så fort jag får lite mer odning, jäklar vad mycket grejer jag hade.

Wille var och hjälpte mig ghelakvällen och ikväll kommer han igen för att titta lite på film och så ska vi testa mina nyinköpta ABtronics :D haha blir kul och se om de funkar ;)

För övrigt var jag och träffade C. igår.. det var minst sagt skitjobbigt! Han är så otroligt snygg så det finns inte. Usch satt och grät i bilen på vägen hem sedan. Han skickade ett sms idag och sa att han kände sig dum som hade haft lite bråttom igår och ville att vi skulle ses igen och fika men jag vet inte, är så rädd för att deblir jobbigt :(

R. ville ses imorgon :) en fika kan väl inte skada?

Flyttlasset går

Och nu allihoppa :)

NU. flyttar jag.

bilder från lägenheten kommer :D

RSS 2.0