Marabou

Jag har verkligen inget vettigt att säga idag.

Förutom att jag att jag verkligen vill ha Marabou choklad.


Jättemycket.

 

 

.
Om det är någon som tycker alldeles förskräckligt synd om mig, misströsta ej. Ni kan skapa solsken på min himmel mellan den 8-15 då jag personligen kan mottaga dessa gåvor.

Det går även bra att sända dem med paket tidigare.


Bara så ni vet.


A lack of colour

Hemkommen efter en lååång dag som avslutades med sen lunch med Dan. Hamburgertallrik. Gud vad exotiskt.

Är det inte konstigt egentligen, här är jag ute i världen och far, benämner mig gärna som internationell och sugen på att hela tiden testa nya saker. Men när det gäller mat har jag en fruktansvärt sorglig vana att falla tillbaks på pommes och hamburgare.

Något annat som är sorgligt är att jag stått för mycket med en sida mot solen i uniformsskjortan och har bonnabränna på en arm. Står sig vackert mot den rosa tröja jag för tillfället bär.

Bild från Los Gigantes. Säga vad man vill om Teneriffa men visst finns det platser som tar andan ur en!




58 dagar kvar.


flygplatsarbete

Sitter i sängen och väntar på att min uniform ska stryka sig själv.

Har flygplatsdag idag och blir upphämtad kl. 9.55. Härligt med lite sovmorgon! Måste dock gå lite tidigare så jag hinner ladda på mobilen innan. Flygplatsarbete utan pengar på mobilen = döden.

Alice cooper i öronen och en strålande sol, det här blir nog en bra dag det!




D'agosto

Tittade på filmen "Fired up" nu ikväll och helt plötsligt kanske Alex Schulman faktiskt fick konkurrens




Nicholas D'agosto

Eller vad säger ni? ;)


Framtiden

Jag vill åka till italien nunununu!!!!!


sitter och kikar på språkresor till Florens. Och HIM hotelmanagement school i szchweiz. Mycket planer för framtiden nu minsann!

Vill bara härifrån och köra sardinien så fort som möjligt så jag kan börja på nästa etapp i livet! :)





Omöjlig kärlek

Jag vet egentligen inte hur många gånger jag har skrivit om detta..

men jag börjar starkt tvivla på att jag någonsin kommer gifta mig. Detta av den enkla anledning att jag är huvudstupa förälskad i Alex Schulman och han har redan fru och barn.

Den enda räddningen från ett liv i ensamhet skulle ju vara att jag hittade en kille som är snarlik honom. Så kunde jag ju låtsas.

Godmorgon

Skulle ha vaknat vid nio för att hinna med något produktivt idag men klockan halv elva låg jag fortfarande kvar i sängen. Suck Suck!

Har hunnit med att äta frukost och klä på mig, nu vet jag inte vad jag härnäst ska ta mig till. Gå och handla eller gå och sola lite. Börjar vid fyra så båda hinner jag ju inte med.

Jobbigt med tunga beslut såhär på morgonkvisten.


sommar och sol

Är nästan tvungen att ge mig själv en klapp på axeln! Lyckades tvinga mina försvagade muskler att masa sig upp ur min horisontella position och grundstäda. Inte helt illa få man väl tillstå.

Sitter nu i min säng och funderar på vad jag ska äta. Är hungrig men inte sugen på något, hur ofta händer det?

Börjar verkligen bli vår här! nu har det ju legat på runt 20 hela vintern iof men nu är det riktigt varmt igen, 27 grader och strålande sol. Tror till och med att jag brände mig vid poolen idag. Här skulle jag kunna erkänna att jag inte använder solkräm men eftersom det skulle bli ett ramaskri om hudcancer så erkänner jag inte det.




Om 10 år bor jag alltid såhär

Nu har jag glömt bort min blogg i tre dagar.. men det har varit mycket på gång!

Mina biljetter till sverige är bokade och klara! kikar fortfarande på färja till Åbo. billigare att resa dagtid och bekvämare att resa natt.

Internet kollapsade på kontoret.. innebar en smärre katastrof och jag är helt slutkörd när det gäller jobbiten. Men kära Mr. DM ordnade en kick off/down på vårt lyxhotel. Helt underbar natt med alldeles för mycket god mat och ett helt underbart rum! Länge sedan jag dansade så mycket också.

Behöver verkligen en semester, känner mig så urlakad och tom på energi. Försöker hitta olika sätt att komma på rätt väg igen men faktum är att jag är slut. Så mycket energi går åt i jobbet och de sista veckorna har sugit musten ur mig.. längtar så mycket att få komma hem och bara existera. Inte göra någonting som är ansträngande.

Ledig idag, har legat vid poolen och solat men det är förhimla varmt! sommaren är i antåg. Funderar på att gå och handla, men då måste jag duscha först och det orkar jag inte.

Vilka problem!





Färgning

Färgar Saras hår.. eller ja, färgade hälften innan jag tröttnade och hon fick fortsätta själv.



och precis när jag skrev det där så kom hon och klagade och jag fick slutföra det hela. Helt plötsligt insåg jag varför jag aldrig blev frisör.

Trött, tröttare, Kina. Nu måste jag sova.


Ferieee

Nu är biljetten bokad men ännu inte betald.. 8/3 flyget till Örebro och sedan till Sthlm! Nu ska jag bara kika på färjor till Åbo så jag kan träffa min älskade Taru!!

Imorgon åker Alex hem, trist! kul att ha henne här, men så kommer ju sara en natt! härligt med så mycket besök, fortsätt med det hör ni det!

Sitter på kontoret och käkar ost och salami, folk tittar misstänksamt på mig. Mat som mat, denna lite godare än annat bara. Tränade idag.. Enrique Igliesias himself var där. snyggoo!

Nu ska jag gå och likvidera, första gången på tre veckor. Spännande.


Piercing och magont

Hade tappat min piercing och hålet växte såklart igen efter någon vecka.. men så tänkte jag att jag inte hade lust att betala massa pengar för att ta om det så köpte ett nytt smycka och tryckte helt sonika genom det. Nu hade det ju inte växt igen hel precis men ändå. Inget jag rekomenderar. Fy jäklar vad ont det gjorde och nu så tror jag att det kanske börjar bli infekterat. Tur då att Aloe Vera finns. Mirakelmedel!

Hoppade middag med tjejerna då jag har smärtor i magen som inte är av denna världen. Fick någon tablett av johanna så för stunden är det okej, får se hur det blir imorgon.. börjar jobba vid åtta.

Har egentligen inget vettigt att skriva, ska titta på "THE Secret" och få inspiration.


och läsa, en på huvudkontoret i stockholm sände mig massa svenska tidningar.

Det är lycka!

längtan

Hemkommen från byn. Tidigt jag vet, men orkade inte följa med de andra till Tibu.

Värd kväll, har inte haft såhär kul på länge. Men dock står vissa saker klara och jag är så glad för att få det lagt framför mig. Jag vet ju egentligen men ändå så försöker jag ändra på det. Nu kan jag inte bli mer säker.

Riktigt, riktigt bra kväll.


Upp om 4 timmar till Loro Park. Döden.


Det är en stor skillnad mellan att längta och sakna. Hittils har det dock varit diffust för mig. Nu kanske jag greppade det. Det känns bra. Så jäkla bra. Ikväll är en sån där kväll man längtar men man vet inte vart.

Är berusad, man måste se mina tankar för att förstå. Ska sova inget vettigt kan printas vid sådana här tillfällen.


Men vad bra det känns.

Siam Park

Sitter hos Sofia och Sofia med en smirnoff ice i handen och Nik & Jay i öronen.

Saker är bra, livet är bra.

Alex tvingade mig att åka Tower of Power idag på Siam Park.. en 26 meter lodrät vattenkana, gud vad nervös jag var! men kul!!! Killen i säkerheten uppe gav mig en puss innan åket och bjöd ut mig, synd att man var för nervös för att ens reflektera om han var intressant.

Imorgon kommer jag dö, har bokat in oss på Loro Parque. Upphämtning kl 08.25.. vad gör man inte när man har besök? frågan är hur man kommer se på det besöket imorgon vid kl. 07.00. Aja, ska banne mig få pussa ett sjölejon den här gången! placera sig strategiskt.


Ikväll är jag glad och taggad!

slut på flyg

Så typiskt min tur att inte hitta ett enda vettigt flyg till sthlm den 8e.

Alternativen är att boka ett flyg från Madrid till Sthlm och hoppas på att flyget til Madrid löser sig, eller vänta med att boka någonting alls och hålla tummarna för att en frittestol blir cancellerad. God chans.

Vad är det med mig och semesterplaner egentligen?!

Semester

Whop Whoop!

Hem till stockholm den 8e!! (ska hitta flyg först dock) sen så ska jag ta Finlandsfärjan till min kära Tarulainen och spendera hela helgen med henne i det där muminlandet i norr :)

ser jag fram emot det?

JAAAAAAA!!!!!!!

Lindt choklad och kikärtor!

Sitter på kontoret och knaprar på rostade kikärtor, gottgott!

Var ute och åt mexicanskt igår, ännu godare! Fina Alexandra är på besök så något glas vin blev det och så försvann hon ut i natten medan jag hoppade ner i sängen och började jobba vid åtta imorse. Skrev ner namnet på vårt boende på hennes mobil så hon skulle kunna hitta tillbaks sen inatt. Tror hon låg där under täcket imorse så det funkade nog.

Härligt öm i musklerna också efter ett träningspass på gymet nyss!


The social network

Tittade på "The social Network" igår. Hade egentligen inte så mycket förväntningar men får faktiskt säga att den var riktigt bra. Så snyggt uppbyggd och verkligen intressant. Att han som spelade Eduardo är galet snygg gjorde ju inte precis filmen sämre!







Vilken goding!


Brabra!

Wihoo nu är jag superklycklig!

Kom på en jättebra idé!!!  Mer kommer efter lite samtal med några finingar.

Alla hjärtans dag

Vaknade idag och var glad för att jag hade en supergod youghurt i kylen.

ja.. alla gläds vi åt olika saker tydligen.

En annan sak som slog mig var att det är alla hjärtans dag idag. Ni förstår här är det inte riktigt lika hypat som hemma utan det egentligen enda tecknet jag sett ute i affärerna var att HyperDino sålde jordgubbar i en hjärtformad ask. Så det är okej att missa det.

I alla fall, låg och tänkte en stund och insåg faktiskt att jag var lite melankolisk. Det är gött det här livet jag lever och oftast trivs jag alldeles för bra med att vara ensam, men idag kändes det som jag hade velat vakna upp bredvid någon istället. Jag vet att det inte går ihop med mitt val av liv, vissa klarar av det medan andra inte kan pussla ihop saker så bra. Men trots att jag tillhör den senare kategorien så tänker jag mig att kanske, kanske kan jag det! Om han också hade ett liv med drömmar och ambitioner.

Så ja, jag sitter här i solen och försöker sända ett mentalt meddelande till min blivande man att för bövlen dyka upp snart!

SD - för ett intelligentare sverige



Det här, det här är komik på hög nivå!

Till Tjejen som ska till Teneriffa.

Du kära vän som idag kl. 16.35 spansk tid sände mig ett meddelande på Facebook som innehöll följande mening: 

" Om inte så kan jag nog se till att jag tar mig en resa till den lilla ön för att ge dig en spark i baken. På det sättet kommer nog minnena om mig flyga upp till ditt minne. Se nu till att höra av dig för jag brukar göra som jag säger..."

Mitt svar på det mailet kommer utebli. Det är nämligen så att jag VILL att du kommer hit, det där med spark i baken kan vi ju diskutera vid din ankomst men då jag tror på det där med att du gör som du säger förväntar jag mig alltså från och med nu ett besök från Dubai.

Det var trevligt att få det här beskedet. Jag saknar dig och är mycket glad att du lade fram en möjlighet för mig att få se din kära nuna igen.

Så tack och bock!

Med vänliga hälsningar

Kina



Söndagsmorgon

Sitter på jobbet med en kopp svart kaffe och trötta ögon. Svart kaffe smakar egentligen inge bra men mjölken är slut och kroppen muttrar efter koffein. Daniel åker hem på semester idag, har bett han köpa med sig koffeintabletter. Vågar inte äta dem man köper här.. allt är så överdoserat.

Drömde att jag födde barn inatt, andra gången samma vecka jag drömmer det.. ska man bli orolig?

Har lite träningsvärk i magen, egentligen inte så illa utan mer angenämt att känna att man gör något. Iväg och rida vid halv fem, öva mjuka galoppfattningar. Jag blir lite studsig ibland och hetsar fram galopp, hemläxa. Jobbigt bara att rida när man blir så varm, får hoppas det blåser lite.

Längtar lite hem, inte så som gånger förut men saknar hemmakänslan, vill gärna ha semester. Omöjligt, har frågat och eventuellt tre dagar.. kanske inte värt.

Det är bra känslor, men jag längtar till Italien ♥ 

kallt

Skippade promenaden på stranden, lagade godaste maten och slappade i soffan med fyra avsnitt av solsidan.

Orkar inte jobba imorgon! Ska ta mig ut till stallet efteråt så dagen är ju inte helt hemsk. Och egentligen är jag ganska glad.  

Men fryser tårna av mig.

Kamerapromenad

Hemma från gymet!

Idag var det verkligen bara jag och så knuttarna. Alla känner varandra också och skrattar och har sig på spanska.. och så sitter jag där i mitten med rött ansikte och försöker se ut som att jag inte är fruktansvärt medveten om hur malplacerad jag är.

Köpte mig en muffins på vägen hem också. Den godaste muffins jag någonsin ätit. Eller nej.. nu när jag tänker på det så har jag ätit en godare muffins en gång.

Nu ska det bli currykyckling och sedan ner till strandpromenaden med sara och min bäbis (kamera) i högsta hugg.

 





Bilder som togs sist jag tog med kameran på promenad


uppdatering

Jag vet att jag är ruskigt dålig på att uppdatera just nu! Men jag orkar inte skriva ner allt.

Nu ska jag iväg till gymet ett tag och sen bege mig för att köpa aloe vera och linsvätska. Solen är borta och är ledig. förjäkligt.



Pensionär

Att jag börjar bli pensionär i förtid visste vi ju redan. Att det var såhär illa ställt kom dock lite som en chock.

Jag kom hem runt två igår. TVÅ?! på sicilien hade vi knappt kommit in på vårt favoritställe vid den tiden. Upp kl 6.30 imorse för att jobba bidrog väl i och för sig till tröttheten men jobbade gjorde jag på sicilien också och inte var jag en zombie hela dagen efter för det.

Tragiskt.


Drömmar

Hade en såndär ruskigt verklig dröm inatt. En sån som kryper in under huden och lämnar avtryck långt efter att man vaknat. Det är jobbigt när saker man egentligen inte vill eller bör känna kravlar sig upp till ytan, man kan inte värja sig i sömnen.

Jag borde bara strunta i det men jag saknar. Och jag drömde att det var bra, och ni vet när det är bra så är det underbart. Men när det är verklighet är det ingenting. Bara lite saknad som egenligen gör sig påmind endast när man tänker på det.  

men ja, det är jobbigt att veta hur det kunde ha varit om det blivit annorlunda.

utmattning

Har aldrig varit såhär mentalt mosad.

Överlever jag till lördag? återstår att se.

Såhär mycket jobb har jag aldrig vaerit med om tidigare. Mitt öra är rött och varmt av alla telfonsamtal och min hjärna känns som en smält potatis.


Strimmor



Blöt i håret och trött i kroppen, ridningen gick bra, riktigt tuff lektion idag. Imorgon kommer det träningsvärk. Så som det ska vara.


Övergångsställen

Tänkte skriva ett litet inlägg om det här med övergångsställen här på teneriffa. Dessa skiljer sig nämligen lite från dem vi har i sverige.

De är nämligen utformade på så vis att de ska ge lite extra krydda i vardagen åt diverse fotgängare som väljer att ta sig fram på sina apostlahästar.

Alla övergångsställen är strategiskt utplacerade antingen
1. Bakom en kurva
2. Skymda av stora träd eller buskar
3. Mitt i 6-vägs korsningar utan rödljus.

Detta ger en högst dramatisk upplevelse för befolkningen men också de ovana turister som flockas i halvnervösa skockar och med plirande ögon kisar i alla riktningar för att upptäcka skenande taxibilar på lagom avstånd. Lönlöst dock, jag refererar till punk 1-3 ovan.

Att gå på en promenad här i Playa de las Americas kan alltså endast egentligen rekomenderas till den äventyrslystne och orädda människan med oerhörda reflexer och snabbhet. Alternativt den som är självmordsbenägen.

Man vet aldrig hur det går, att ge sig ut på de vita strecken kan vara som vilken söndagspromenad som helst, det kan gå tryggt och lugn till och du hamnar välbehållen på andra sidan vägen med ett leende på läpparna.

Eller så finner du dig skrikandes ta ett Os-hopp för att med en hårsmåns marginal undgå dödens vingslag maskerade till ett flygande fordon och du kommer undan med blotta förskräckelsen och eventuellt svedda bakhår.

En ytterst spännande ö.  


sömn

fyra avsnitt av solsidan senare krampar magen av alla skrattanfall!


Är det någon mer än jag som anser att en skön säng och sömn är väldigt underskattat? Med magen full av popcorn och grekisk youghurt ska jag nu drömma om min prins på en vit springare och älvor och troll.

Godnatt alla drömmare där ute ♦

Solsidan och popcorn

Mästerkocken i farten!

Mätt, trött och fryser. Snart kommer johanna hem och då blir det poppcorn och så Solsidan. Yeeoo, älska. Imorgon iväg till Los Gigantes, måste måste men hade gärna velat sova. 


Bild från igår, saknar mitt långa hår! dags att spara ut igen.



Sara och födelsedagsbarnet!


Thailand

Fick en liten längtan till Thailand! Kanske kan bli något att söka till vintern? haha okej, nu har jag ju inte ens åkt till Italien än men nog ska man ju vara ute i god tid ;)






Paketdags


Tänkte bara ha lite framförhållning och skriver detta inlägg till er som eventuellt känner att ni vill ge mig en present sådär bara för att ni tycker om mig så mycket. (mamma?) Nedan är alltså förslag på vad jag mycket gärna vill att paketet ska innehålla.

Kontakta mig för vidare information om var dessa går att finna och bästa leveranssätt.





Middag

Haft världens bästa kväll med underbara människor!

tack för att ni finns här ♥

Födelsedag

Sara kom och drog upp mg ur mitt ide och tvingade mig ut på en två timmar lång promenad. Inklusive några stopp på Mango och annat trevligt. Blickarna vi fick när vi stampade in i våra svettiga träningskläder var väl dock mindre angenäma. 

Johanna fyller år idag! 21, stora tjejen nu ;) detta innebär en mysig middag med 18pax på Malibu! Ska strax göra mig iordning men ska sörpla i mig en kopp kaffe först.

Imorgon är det söndag, sen är det måndag och sen är det tisdag.. och på tisdag börjar några av de 20 extra guiderna komma! :) wie ska bli kul med lite nytt folk!

Ha en underbar lördagskväll! ♥



Johanna, jag och Olivia



Bästa sambon!


Städning

Efter att ha legat i sängen hela dagen och kollat på Harry Potter kändes det dags för lite produktivitet. Mitt sovrum har den senaste veckan haft en hel del likheter med ett katastrofområde så jag har nu uppbådat den mentala styrka som krävs för att ta tag i det hela.

Går bra. Hittils har jag samlat ihop mina täcken i en hög på sängen. Att det endast var för att jag skulle ligga bekvämare är oväsentligt.





Jag beräknas vara färdig runt kl. 20.00


frukostambivalens

Vaknade vid elva dag! men det var riktigt skönt att sova ut så det kan man ju få bland.

Är hungrig men vet inte riktigt vad jag ska äta.. vill väldigt, väldigt gärna ha en nybakt baguett men sen är det ju lite tveksamt om jag orkar gå ut till affären.

Jobbigt med sånna här beslut när man är nyvaken.

Teknikproffs

Är man lite kung eller?!

Min VLC Media player har blivit värre och värre för varje dag, Narnia var jag ungefär tvungen att gissa mig till vad de visade och basera min filmupplevelse på ljudet då bilden totalvägrade sammarbeta och så har det varit i flera veckor med alla filmer.

Men, MEN nu så tog teknikcellerna överhand och jag lyckades helt på egen hand söka upp vad jag behövde, ladda hem det och installera det samt hämta en ny uppspelare!

Och tilläggas ska att om det funnits medalj att få i "sämst på teknik" så skulle jag vara en ruskigt stark kandidat.


Men ja, jag antar att mina tester på IBM gav något trots att jag googlade varenda fråga! vilket påminner mig om att om jag någonsin börjar anställa folk aldrig skicka hem ett test på färdighet så de kan utfylla det på egen hand.. 

 

tankar

Megakass har jag varit på att uppdatera de sista dagarna, jag vet! Har väl inte direkt någon konkret anledning mer än att fokus ligger på mycket annat just nu.

Kom hem från stallet för en liten stund sen, även idag gick det ruskigt bra och jag är glad.

Valde att promenera hem idag, tar en liten stund och det började det ploppa upp en hel del tankar av djup karaktär. Det börjar bli bra igen, Inte perfekt men bra liksom. Jag har varit nere i en svacka, inte riktigt vetat hur jag ska ta mig upp men äntligen hittat rätt trappsteg. Efter en tid utanför verkligheten känns det som livet sakta börjar ramla in över en igen, allt känns närmare.

Ibland undrar jag hur livet skulle vara om jag var annorlunda som person. Inte vara så flackande, inte vara en rastlös själ om man ska uttrycka sig lite mer poetiskt. Jag har nog accepterat det men fortfarande önskar jag att den där rastlösheten kunde tystas ibland. Det är den egenskap som är jobbigast att hantera hos mig själv, den där brinnande rastlösheten som tvingar mig att hela tiden vara på väg någonstans, vare sig det är mentalt eller fysiskt. Och ibland kan jag fråga mig själv vad det egentligen är jag letar efter, vad är det som gör att jag hela tiden söker nya starter och springer ifrån allting. Lyckan, självklart men i vilken form?

Det ironiska i det hela är att jag tror att det egentligen är trygghet jag så febrilt söker efter. Jag saknar det, att vara hemma med välbekanta gator och husnummer, vara en del i en gemenskap som består och se sommar, höst, vinter och vår bland samma hustak och leenden. Jag saknar det och längtar efter det men inte för en sekund kan jag lura mig själv till att tro att jag skulle kunna hantera det och faktiskt vara förmögen att andas i en sån verklighet.

Det här med att komma hem och ta tag i "verkligheten" har varit ett stort stress- och ångestmoln i bröstet. Ni vet att känna att livet tickar, livet går och sekunderna som var kommer ju faktiskt aldrig mer igen. Man måste göra något, något vettigt för mig, för livet, för framtiden. Och helt plötsligt kom det några ord som lossade på alla ångestsnaror. Har skrivit milslång mail med en av mina mest älskade och närmaste vänner och häromdagen satte hon ord på det där som jag någonstans var tvungen att höra:

"Vi är för unga för att studera Kina, människor som oss ska inte studera just nu för vi vet inte vad vi vill. Vi har fortfarande hela världen kvar att se. Vi måste acceptera att var sak har sin tid och att för oss så tar det tid att komma till nästa kapitel. De mest motiverade och glada människor här på universitetet jag vet är de som är äldre och som har varit iväg, de som har sett allt och vet vad de vill. Men i gengäld, när vi tagit oss till den punkten så kommer det att vara helt rätt. Men ett råd Kina, inte nu. Inte när du inte vet vad du vill"

De där orden studsade rakt in i hjärtat. Och desto mer för att vi är så otroligt lika som personer och hon började plugga för två år sedan vilket gör att hon står idag och inte vet vad hon egentligen gör.


Oh vilket monsterinlägg det blev! men behövde få skriva av mig. Nu ska jag sätta på en bra film och äta grekisk youghurt.






Torsdag

Sitter uppe hos Sara och är sjukt mör i kroppen.

gymat en sväng och det var verkligen vi och 20 muskelberg som med illa dolda flin betraktade våra ansträngningar för att smälta in. Är det onödigt att säga att var lönlöst?

Sitter och försöker lära mig det korrekta uttalet på "Jeg er ked af det". Megasvårt! Jag är ledsen på danska alltså.

Men shit vad trött jag är, sov för övrigt med mina linser inatt.. lite förvånad när jag vaknade och kunde se allt! Hade alltså glömt att ta av mig linserna igår.

Illa.

Snuggo

Precis varit och gymat, glömde borste så sitter här med blött och tokrufsigt hår på kontoret. Bryter fint till uniformen.

Körde verkligen tills jag hade blodsmak i munnen idag, trots en enveten ovilja att släpa mig dit innan känns det bra nu!

En av anledningarna till mitt nya gymintresse kanske delvis också kan vara ägarens barnbarn. Det är nämligen så att ägaren till gymet är den spanska versionen av Magnus Samuelsson. Dock ska tilläggas att han är 70 år och helt sjuuukt stor! muskler muskler och muskler och tränar de gör han varje dag.

Men för att återgå till det intressanta, hans barnbarn jobbar i gymet och shitt och pitt och mandelröv den killen är snygg!!! Om man så hatade träning kunde man gå dit enbart för hans skull.

funderade lite på att ta ett kort på han i smyg så ni kan få se, det som komplicerar saken är ju att den enda kamera jag har att tillgå är en systemkamera. Så det här med diskretion kan ju bli problmatiskt.

synd. Men ja, ni kan ju föreställa er i alla fall.




Rock story

Tre timmars Rock Story och mina ögonlock är tunga.

Det började med ABBA och jag höll på att dö! SÅ kasst var det. Dock fick musiken en att få sverigelängtan i kroppen, speciellt när bilder från stockholm kom upp.

Men andra akten var tillägnad Pink FLoyd och herregud! det var så ruskigt bra så jag fick rysningar. Satt och förundrades medan en varm känsla kröp i kroppen och alla deras bästa låtar fördes fram. Och sen tredje akten var Queen. Inte riktigt lika bra men nära nog.


Ska sova och drömma om elgitarrer och akrobatik.








stress

Hemkommen från stallet och uppkurad i sängen. Lektionen gick super och lilla gumman skötte sig perfekt trots att stallets hingst reds på samma ridbana!

Men vilken dag.. Galet mycket på jobbet! fast får erkänna att jag tycker det är som roligast då, när man har något att göra! Vi får ju 6 extra flyg i veckan hit ner med dem som skulle till egypten vilket är en hel del! men det ska bli kul med en utmaning :)

Stressat järnet också, mitt kort slutade fungera när jag skulle ta ut pengar för lektionen, sen så fanns det ingen taxi utanför kontoret!? ´det finns taxibilar överallt och utanför vårt kontor står de jämt och jag menar verkligen jämt! men icke.. den enda dagen jag verkligen är stressad finns inte en skymt. Och när han så väl kommer är det den segaste, mest makliga spanjor jag någonsin mött! jaja.. fram kom jag. Och ett av stona hade fölat! :) en liten palominohingst.

Iväg på Rock Story strax.. en musikaluppsättning. Är helt seg i kroppen och orkar inte men "mandatory". Så det blir ju bara att pallra på sig kläderna och ta en taxi dit.



RSS 2.0